Houten Keuken

Robuust  noten houten keuken.

Een houten keuken gemaakt van Europees Noten in combinatie met het mooie beton wat we veel gebruiken.
De moderne houten keuken is een mooi contrast in de witte ruimte van het mooie apartement uit Amsterdam. Grote laden onder het aanrechtblad benadrukken de horizontale belijning terwijl de hoge kasten van vloer tot plafond de ruimte nog hoger doen aanvoelen.
Als detail is er een witte boekenplank met geïntegreerde verlichting in de kleur van de muur gemaakt waar het kleurenpalet van de boeken een speels accent creëren.

 

Maten:

Keuken: wandopstelling 440cm breed, 70cm diep. Kastenwand 180cm breed en 320cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €32.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €29.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe ladenmogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houdt van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.