Tijdloze Houten Keuken

Tijdloze houten keuken

Handgemaakte houten keuken

Een prachtige handgemaakte luxe houten maatwerk keuken die zijn tijdloze uitstraling te danken heeft aan de eenvoud. Eenvoud van fronten, verticale belijning willekeurig gepositioneerd die de houten keuken sieren. Authentieke elementen zoals de Zilver vernikkelde kraan van Perrin & Rowe, de mooie tegelspoelbak, een bolle vrijstaande koelkast en een prachtig fornuis van Falcon.

Deze keuken is van alle moderne elementen voorzien. Houten laden met soft close systeem, een Magic corner in de ene hoek en in de andere hoek een carroussel. De vaatwasser en een prullenbaksysteem onder de gootsteen zijn onzichtbaar gemonteerd.

 

Maten:

U-keuken 180cm x 420cm x155 cmbreed en 92cm hoog. 

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €30.000,-

JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €26.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.