Robuuste Keuken met kleur

Robuuste Farrow & Balls Keuken

Een Robuuste JP Basic keuken. De fronten zijn gemaakt van eikenhout en afgewerkt met Farrow en Balls. De kleur zorgt samen met de grote poten voor een robuuste uitstraling en geven de houten keuken kracht. Mooie grove lijnen sieren de keuken waarom een belgisch hardstenen werkblad op rust. Het moderne apparatuur wordt gecombineerd met belgisch hardsteen. Het hout in kleur en de mooie rvs grepen zorgen voor een lekkere leefkeuken die toegankelijk en prettig is om in te kokkerellen en te wonen.

 

Maten:

Keuken: wandopstelling 480cm breed, 70cm diep, eiland 200x100cm, hoogte 96cm.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €30.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €27.500,-


JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.