Geplankt Eiken Keuken

Oranje Bertazonni

Geplankt eiken keuken met betonnen blad en een Bertazzoni fornuis

Dit Bertazzoni gasfornuis in het oranje is in deze geplankt eiken keuken is een echte eyecatcher. Een mix van tijdloos design met moderne elementen zorgen in deze keuken voor een spannende twist. Het grote eiland is royaal voor kookpartijen rond kerst en andere gelegenheden. De kastenwand bergt het grote deel van het overige apparatuur. In de kastenwand ik ook een kekke Coffee Corner gerealiseerd. Een erg geslaagd geheel.

 

Maten:

Eiland keuken 360cm x120 breed, 94cm hoog. Kastenwand 280cm breed, 245cm hoog.


Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €39500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €36000-


JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houd van tijdloos en nieuw antiek.

JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.