Chichester Keuken

De Chichester keuken was de eerste keuken die Neptune aan haar assortiment toevoegde en per maart 2016 wordt deze ‘range’ licht ge-restyled.

Chichester

De Chichester keuken was de eerste keuken die Neptune aan haar assortiment toevoegde en per maart 2016 wordt deze ‘range’ licht ge-restyled. De standaard kleuren van Chichester is nu ‘Shell’, een prachtige, ingetogen lichtgrijze tint en het interieur van de kasten is standaard uitgevoerd in ‘Shingle’, een iets donkerdere, grijze kleur. De kleuren van zowel de binnen- als de buitenzijde van Chichester kunnen individueel veranderd worden. Er kan -tegen een meerprijs- gekozen worden uit een pallet van 32 schitterende kleuren,

maar ‘standaard’ Chichester is eigenlijk al zó mooi. Het licht-klassieke Chichester front straalt elegantie en klasse uit, maar laat zich evengoed stoer combineren met (losse) roestvrij stalen elementen. De deuren van Chichester worden traditioneel gesloten met chromen ‘deur-vangers’ en de ladenbakken zijn in de kleur ‘Shingle’ geschilderd. Zoals bij alle Neptune- keuken lijnen kiest u zelf welke grepen of knoppen er toegepast worden – waarmee de keuze voor een meer of minder klassieke stijl zèlf te bepalen is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op