Landelijke keuken

Voor ons complete assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau; Degelijke Duitse keukens en betrouwbare leveranciers. Ons uitgangspunt? Kwaliteit!

Landelijke keuken

Landelijke keukens hebben een warme, gezellige en knusse uitstraling. Het heeft iets nostalgisch en tijdloos.

De landelijke keukenstijl is enorm populair.

Kenmerkend aan een landelijke keuken zijn de houten kaderkasten en openkastjes waar u al uw potten en pannen in kwijt kunt. Planken tegen de achterwand van de keuken creëeren extra ruimte om kookboeken, flesjes olijfolie en kruiden op uit te stallen. Kortom, in een landelijke keuken mogen alle elementen gezien worden.

Veel gebruikte materialen zijn vaak hout of er zijn houten elementen in verwerkt, ouderwetse handgrepen en graniet.

Tevens wordt er vaak een schouw boven het kookgedeelte geplaats.

Door een mix te maken tussen natuurlijke materialen en robuuste elementen creëert u een warme klassieke uitstraling.

Onze 6 kernwaarden

Gemak

Gemak dient onze klanten. Vanuit die overtuiging gaan we heel ver om onze klanten te ontzorgen.

 

Vertrouwen

U kint op ons rekenen! Aan dit motto werken we dagelijks. Maar dat nastreven en waarmaken is voor ons niet genoeg. Het is 'm uiteindelijk in uw ervaring.

 

Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op www.homekeukens.nl

 

Kwaliteit

Voor ons complete assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau; Degelijke Duitse keukens en betrouwbare leveranciers. Een goed product wat door eigen vakmensen gemonteerd wordt staat garant voor langdurig keukenplezier.

 

Compleet

Het is één van onze favoriete woorden. Het geeft namelijk feilloos onze aanpak, assortiment en merkkeuze weer. Want compleet moet ook écht compleet zijn, wil je er als bedrijf naam mee maken.

 

Service

De service en aanpak na de montage en oplevering van uw keuken vinden we minstens zo belangrijk als de verkoop ervan. Tevreden klanten zijn tenslotte onze beste ambassadeurs. En daar doen we veel voor.

 

Voordeel 

Door ons maatwerkadvies aan huis besparen we op de kosten van een showroom. Dit voordeel zult u terug zien in de aanbieding van uw keuken. Naast een gericht advies bij u thuis ook nog eeb scherpe prijs; dat is wat ons betreft pas echt voordeel!