Partner

Superkeukens

Superkeukens is met haar 44 winkels een van de grootste en toonaangevende keukenaanbieders in Nederland. Bij Superkeukens vindt u een breed assortiment kwaliteitskeukens met altijd direct de beste prijs. Zonder handjeklap! Of u nu kiest voor modern hoogglans, trendy matzwart of landelijk klassiek. Bij Superkeukens vindt u altijd een keuken die bij u past. Bovendien krijgt u altijd een gratis en deskundig advies inclusief 3D ontwerp en wordt er alle tijd genomen om uw wensen door te nemen!

MEER TONEN

Handig: een kokendwaterkraan

Veel mensen kiezen voor een kokendwaterkraan. Toch doen er nog veel vooroordelen de ronde. We helpen een aantal misverstanden uit de wereld! 

1. Een kokendwaterkraan is duur

Welnee! U zult zien dat de aanschafkosten van een kokendwaterkraan heel erg meevallen. Bovendien hebben veel mensen sowieso geen warmwaterleiding van de CV-ketel naar de keuken. De keuze tussen een ‘gewone’ boiler en een kokendwaterkraan is dan snel gemaakt!

2. Zo’n kokendwaterkraan neemt veel ruimte in

Dat valt reuze mee. Het reservoir van de Hotto kokendwaterkraan van Superkeukens is net zo groot als dat van een ‘gewone’ close-in-boiler. Dat valt dus erg mee. En omdat Hotto 3-in-1-kranen levert, waarbij koud, warm én kokend water uit dezelfde kraan komen, hoeft er ook geen extra kraan in uw aanrechtblad geïnstalleerd te worden. Bovendien heeft u geen ontsierende waterkoker meer nodig op uw aanrecht. Ideaal! 

3. Best gevaarlijk, een kokendwaterkraan 


Absoluut niet! Het is juist veiliger dan een waterkoker of een pan op het vuur, want totdat u het nodig heeft, zit het water veilig en wel in het reservoir. Uw kinderen (of uzelf!) kunnen zich dus niet verwonden door de stoom – of erger. Daarnaast hebben de kokendwaterkranen van Hotto kindveilige bedieningsknoppen.

4. Dat moet haast wel slecht zijn voor het milieu

Ook dat is niet het geval. Ga maar na hoe lang het meestal duurt voordat water uit de CV-ketel beneden uit de keukenkraan stroomt. Er zijn dan al vele liters water verloren gegaan. Met een kokendwaterkraan heeft u meteen het warme water dat u nodig heeft – en kookt u niet onnodig veel, zoals vaak met een fluitketel of waterkoker wel het geval is. Bovendien is de Hotto energiezuinig en kunt u met één druk op de knop de boiler uitzetten of de temperatuur verlagen. Handig wanneer u bijvoorbeeld een tijdje op vakantie gaat.

Meer weten?

We hebben u in deze blog verteld wat een kokendwaterkraan allemaal níet is. Maar wat is het dan wel? Nou, heel simpel: een handige, duurzame manier om altijd kokend water bij de hand te hebben. Wilt u meer weten over de 3-in-1-kranen van Hotto? Kom dan langs bij uw dichtstbijzijnde filiaal van Superkeukens. Uw keukenadviseur vertelt u graag alles over de voordelen.

meer van deze professional

Hoe gaat u bakken?

Bakken is hot. Maar hoe pakt u dat aan? Lees hier alles...

Tips voor de ideale keukenindeling

U staat er misschien niet bij stil, maar het is belangr...

Uw keuken reinigen

Met onze tips gaat het schoonmaken van uw keuken nét e...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.