KGE39MI40

De Bosch KGE39MI40 koel-/vriescombinatie komt geregeld als beste uit testen naar voren.

De producten van Bosch komen regelmatig als beste uit diverse testen naar voren. Zo ook de KGE39MI40 koel-/vriescombinatie die maar liefst driemaal verkozen is voor 'Best reviewed' door Kieskeurig. Met een 9,4 als gemiddelde zijn de gebruikers zeer tevreden over de zuinigheid, ruimte en stilte van de A+++ koel-/vriescombinatie. Ook het design en de indeling scoren goed.

A+++ energielabel

Koelen en vriezen vormen een groot aandeel van de energierekening. Hoe vaker en hoe langer de deuren open gaan, hoe meer energie er wordt verbruikt. Het loont dus deze te vervangen met een zuiniger exemplaar. A+++ is binnen koelen de grootst mogelijke besparing. Het assortiment energiezuinige koelers en vriezers blijft zich bij Bosch uitbreiden.

Ruimte en indeling

Dankzij diverse slimme oplossingen is overzichtelijk opbergen geen probleem in de KGE39MI40. Het verschroomde flessenrooster zorgt voor optimale bewaaromstandigheden voor flessen zonder in te leveren op elegantie. De aparte Chiller- en CrisperBox vormen een ideaal duo voor het langer bewaren van verse producten en in het vries gedeelte biedt de BigBox voldoende ruimte voor het opbergen van een grote voorraad. Met een hoogte van 201 cm en een totale netto ruimte van 336 liter behoort een ruimtetekort definitief tot het verleden.

Design

Met zijn roestvrijstalen deuren met anti-fingerprint en zilver metallic zijkanten is de KGE39MI40 een lust voor het oog. En ook in het interieur van het apparaat is het luxe gevoel terug te vinden. De elektronische temperatuurregeling biedt de mogelijkheid om tot op de graad nauwkeurig de temperatuur in te stellen en met zijn geluidswaarde van slechts 38 dB behoort de KGE39MI40 tot de stilste.