iomabe RCE24VGF8W

De RCE24VGF8W met LED verlichting, Customcool, TurboCool, groente- en fruitlade, afgesloten vlees- en vislade, intern waterfilter, ijs en water.

iomabe RCE24VGF8W

De Amerikaanse koelkast RCE24VGF8W maakt deel uit van de exclusieve “V” serie waar alle extra functies en luxe aanwezig zijn.

De ”V” serie is de meest exclusieve serie voorzien van diverse extra opties ten opzichte van de “K” serie als o.a. de CustomCool lade, TurboCool functie, PreciseFill functie, gelagerde uitschuifbare vriezermanden etc. Deze serie is vergelijkbaar met de GE (General Electric) “V” serie echter wordt nu geleverd onder het luxemerk iomabe. Deze modellen levert mabe tevens onder licentie van GE. De “V” serie bestaat uit een reeks toestellen met zeer exclusieve “Elegance” bekledingen in inox voor vrijstaand en inbouw met tevens als optie een speciale inbouwkit voor inbouw van de koelkast vlak met de wand. De “24V” is tevens leverbaar in de zeer exclusieve gelakte serie welke in ieder gewenste RAL kleur “custom made” gemaakt kan worden met keuze uit drie verschillende afwerkingen.

Professionele koeling voor huishoudelijk gebruik
iomabe General Electric partner appliances biedt werkelijk het meest uitgebreide aanbod aan Amerikaanse koelkasten, dankzij de ruime keuze aan basistoestellen, afwerkingen, kleuren en materialen. In ons assortiment vindt u 3 types Amerikaanse koelkasten terug : Side by Side, Bottom Freezer en Top Freezer. Daarnaast heeft u in de side by side Amerikaanse koelkasten 3 product lijnen : Global, de luxe “K” serie en de exclusieve “V” serie. De hier beschreven eigenschappen bevatten de koel techniek uitgevonden door GE en nu exclusief toegepast op de iomabe koelkasten. Uiteraard zullen de kenmerken van de toestellen toenemen naarmate men een hogere product lijn kiest. Zo kan U de iomabe GE partner appliance koelkast kiezen die perfect bij u past.


No Frost met FrostGuard technologie
De No Frost geventileerde koeling garandeert homogene temperaturen voor een betere bewaring van uw voedsel en een efficiënter invriezen. De FrostGuard technologie beheert bovendien de automatische ontdooiing op een intelligente wijze. Dankzij precieze berekeningen (o.a. vriezerdeur openingen, compressor draaitijden, ...) ontdooit uw koelkast enkel wanneer het nodig is, door rekening te houden met uw gebruik van de vriezer. Bovendien vermijdt FrostGuard dat de diepgevroren voedingswaren gedeeltelijk zouden ontdooien tijdens de ontdooicyclus door net voor de ontdooiing extra te koelen (pre-chill) en de hele ontdooicyclus heel kort te houden, waardoor de kans op vriesbrand aanzienlijk vermindert. Zo kunnen dankzij deze technologie de voedingswaren langer en beter bewaard blijven en hoeft er niet meer met de hand ontdooit worden. Bovendien zullen in het vriesgedeelte de verschillende producten niet aaneenplakken en blijven de opschriften makkelijk leesbaar.


ClimateKeeper & ClimateGuard technologie
Om uw etenswaren zo lang mogelijk vers te bewaren, behouden deze technologieën een uniforme en precieze temperatuur in elk van de beide compartimenten van de koelkast. Dit gebeurt door middel van gevoelige elektronische sensoren, een luchttunnel over verschillende niveaus en ventilatoren gekoppeld aan de meest geavanceerde elektronica. Dit verbetert aanzienlijk de kwaliteit en de duur tijd van de bewaring van het voedsel. De elektronische bediening laat een onafhankelijke controle toe van de koelkast- en de vriezertemperaturen, waardoor de temperatuurverschillen minder groot zijn en Uw voedingswaren langer en verser zullen bewaren. Wanneer U de deur van uw koelkast of vriezer sluit, zal deze slechts enkele minuten nodig hebben om zijn initiële temperaturen terug te vinden (3°C en –18°C). Dankzij de snelheid zal Uw voedsel tot de kern invriezen: een kip van 1.5kg zal in de massa ingevroren worden in minder dan 2 uur en zal niet van smaak of textuur veranderen na het ontdooien.


EnergySmart
Dankzij verbeterde eigenschappen, zoals de elektronische sensoren en FrostGuard, beheren de koelkasten hun energieverbruik steeds beter. Zo besparen ze tot soms meer dan 20% aan energie in vergelijking met toestellen van de vorige generatie. Dankzij deze technologie, zijn de huidige Amerikaanse koelkasten van GE bijzonder
goed in hun energieklasse, zonder in te boeten aan kwaliteit om te koelen, te bewaren of in te vriezen.


De grootste volumes op de markt
De koelkasten van iomabe bieden bijzonder veel binnenruimte, van 587 liter tot 840 liter bruto. De vrijstaande of tussenbouwtoestellen van 61 cm kastdiepte bieden een inhoud van 643 liter tot 666 liter, waarmee de ORGS2, RCE24 en ORE24 modellen de grootste Amerikaanse koelkasten op de markt in deze diepte zijn. De vrijstaande toestellen line bestaande uit de GSE30 met een kastdiepte van 71cm bieden volumes tot 840 liter Door de asymmetrische opstelling van de koelruimtes bij de Amerikaanse side by sides van iomabe GE partner appliances ontstaat een zeer ruim koelkastgedeelte. Erg handig als U minder vaak boodschappen wilt doen.