Partner

Gadero

Houthandel Gadero is marktleider in tuinhout, vloeren en bestrating. Ontdek 9000 artikelen. Altijd A-kwaliteit en Service. Bekijk nu onze website Gadero.nl

Bedrijfsoverzicht gadero.nl

Nachtmann whisky glazen

Een goede whisky drink je in de Nachtmann whisky glazen. Dit zijn accessoires voor in huis en zorgen ervoor dat u extra van uw whisky geniet!

Nachtmann wihisky glazen

Wie in stijl van een goede whisky wil genieten vertrouwt op prachtige glazen met een bijzonder reliëf. Deze Nachtmann whisky glazen hebben een inhoud van 330 tot 365 milliliter. Daarnaast zijn ze vervaardigd van kristalglas, loodkristal of geslepen glas. Door het hardheid van dit glas zijn de glazen krasbestendig. Wat ook erg prettig is, is dat de Nachtmann whisky glazen geschikt zijn voor de vaatwasser.

Klassieke whiskyglazen

Zoekt u glazen met een klassiek motief? Dan kunnen we u de Imperial en Noblesse glazen van harte aanbevelen. Deze hebben een reliëf dat op de natuur is gebaseerd en erg elegant staat op zowel de tafel als in uw glazenkast. Deze glazen zijn accessoires voor in uw huis en zorgen ervoor dat u extra geniet ‘s avonds op uw terras of bij de haard!

Highland whiskyglazen

Door het karakteristieke patroon van de Highland whiskyglazen zijn deze een bijzondere eyecatcher voor uw whisky. Ze zijn beschikbaar in een set van vier glazen met elk een ander patroon, welke uitstekend bij elkaar aansluiten. Door de rechte lijnen gecombineerd met de hoekige vormen zijn dit speelse Nachtmann whisky glazen.

Sculpture whiskyglazen

De naam zegt het al: deze glazen zijn een ijssculptuur en whiskyglazen in één. Ze vallen op door het originele patroon dat doet denken aan bergen en vallend water. Heldere vlakken worden afgewisseld met reliëf aan de buitenkant. De opvallende vormen van het glas creëren een speelse lichtinval.

Shu Fa whiskyglazen

Een collectie glazen die geïnspireerd zijn op de Chinese kalligrafie schilderijen met bergen en landschappen zijn de Shu Fa whiskyglazen. De glazen zijn ontworpen door Mao Churong en Gong Yining voor de NextGen ontwerpwedstrijd van Nachtmann. Deze creatieve en moderne whiskyglazen zijn vervaardigd van kristalglas en vallen zeker op bij uw gasten!

Vind uw favoriete Nachtmann whisky glazen bij Cookinglife.nl!

Meer lezen over
'Nachtmann whisky glazen'?

meer van deze professional

De vlonderplank van de toekomst

Hoe ziet de vlonderplank van de toekomst er uit? Dat is...

Met eigen tuin bijdragen aan de natuur

Met uw eigen tuin bijdragen aan het welzijn van Moeder ...

Koop nu je Nordmann kerstboom online

Kerstboom thuisbezorgd krijgen? Dat kan snel en eenvoud...

Toon alle 7 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.