Partner

FreshBeans

Vers gebrande koffiebonen! In elk huis staat een koffiemachine. Na water wordt koffie het meest gedronken in de wereld. Wij hebben de meest verse koffiebonen, uit de bekendste koffielanden en hier in Nederland worden ze vers gebrand, maar pas nadat u ze heeft besteld. Zo doen wij dat!

vers gebrande koffiebonen Amazonas

productomschrijving

smaakvol | medium | cappuccino & espresso

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerlijke, toegankelijke koffie met een volle, romige body met zoete tonen van chocolade truffel en hazelnoten
Geschikt voor cappuccino en espresso.

 

De koffiebonen die wij verkopen zijn gegarandeerd vers gebrand. Onze branderij krijgt van ons een seintje wanneer er een bestelling geplaatst is, pas dan worden de koffiebonen gebrand. Verser kan niet! Op de verpakking staat zowel de houdbaarheidsdatum als de branddatum, zodat u precies weet wanneer ze gebrand zijn. Natuurlijk is de koffie goed houdbaar, maar er is niets zo lekker als een vers gezet kopje koffie, met vers gebrande koffiebonen! 

Op onze site kunt u een testbestelling plaatsen door gebruik te maken van een kortingscode bij het afrekenen: testfb. Hiermee krijgt u 10% kassa korting. U krijgt deze korting bij een bestelling vanaf 1 kg, maar het slimste is om minimaal 3 kg te kopen. U kunt dan verschillende smaken vergelijken. 

meer van deze professional

vers gebrande koffiebonen Chocolombia

vers gebrande koffiebonen Emporio

vers gebrande koffiebonen Guatamala

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.