Caffeo Bistro

Genieten met één druk op de knop: verwen uzelf met de exclusieve smaak van perfect gezette koffie. De Caffeo Bistro met een klassieke uitstraling is een pronkstuk in uw keuken. 

Melitta® Caffeo® Bistro

Melitta® Caffeo® Bistro

Genieten met één druk op de knop: verwen uzelf met de exclusieve smaak van perfect gezette koffie. De Caffeo Bistro met een klassieke uitstraling is een pronkstuk in uw keuken.
Uniek aan dit toestel is de Perfect Cappuccino melkopschuimer. Deze zorgt ervoor dat de gebruiker ook grotere hoeveelheden melk in een handomdraai kan opschuimen. De Perfect Cappuccino is geïntegreerd aan de zijkant van de toestellen, kan eenvoudig verwijderd worden en is bovendien vaatwasmachinebestendig: gebruiksgemak troef dus.
Daarnaast hebben deze Caffeo-toestellen een Bean Select-reservoir dat in twee kleinere reservoirs is ingedeeld hierdoor hebben koffieliefhebbers steeds de keuze hebben tussen sterke of milde koffiebonen bij het bereiden van hun espresso, cappuccino of andere koffievariant. Dit is uniek in deze prijsklasse.

Caffeo Bistro

Melkschuimsysteem
De „Perfect Cappuccino" maakt allereenvoudigst heerlijk schuimende melk: met de aan de zijkant van de CAFFEO® gemonteerde melkopschuimer (Quirl) schuimt u de gewenste hoeveelheid melk heel eenvoudig en direct in het glas op. Het resultaat is een perfect, fijnporig melkschuim dat als basis dient voor diverse koffiespecialiteiten. Voor een perfecte hygiëne kunt u de vaatwasbestendige melkopschuimer heel eenvoudig verwijderen en, vergeleken met andere melkopschuimsystemen, bijzonder eenvoudig reinigen.

Perfect Cappuccino melkopschuimer

Bonenhouder met 2 kamers
Voor een optimale bereiding van diverse koffiespecialiteiten beschikt de CAFFEO® over de 2-kamerbonenhouder „Bean Select". 's-Ochtends een café crème en 's avonds een espresso? Koffieliefhebbers kunnen bij elk afzonderlijk kopje kiezen tussen koffiebonen met een fijne, milde smaak of espressobonen met een krachtiger aroma. Dankzij het extra reservoir kunt u bovendien voorgemalen koffie gebruiken.

Bean Select dubbel bonenreservoir
 
Speciale koffiezetmethode
De CAFFEO® beschikt over een speciale koffiezetmethode met voorzetfunctie. De gemalen koffie wordt, vóór het eigenlijke koffiezetten, met water overgoten zodat de koffie in deze voorfase een maximum aan aromastoffen vrij kan geven. Daardoor ontwikkelt zich een subliem aroma.

 

Energiebespaarmodus
Dankzij de moderne energiebesparende functie verbruikt de Melitta® CAFFEO® in standby-modus minder dan 1 W energie. Verder biedt de CAFFEO® een energiespaarmodus waarmee u 50% energie kunt besparen.

 

Eenvoudige bediening
De eenvoudige bediening en de overzichtelijke en duidelijke bedieningsknoppen zorgen ervoor dat u snel en probleemloos van uw persoonlijke koffiemoment kunt genieten. Kies voor uzelf een van de 4 koffiesterktes en bepaal zelf de hoeveelheid water. Via symbolen die geen verdere uitleg behoeven geeft het display informatie over bijv. het waterpeil of de reinigingsstatus.

Intiutieve bediening
 
In hoogte verstelbare koffie-uitloop

De koffieuitloop van de Melitta® CAFFEO® is qua vormgeving een echte blikvanger. Het is in hoogte verstelbaar en dus geschikt voor alle maten kopjes en glazen. Zelfs XXL Latte Macchiato-glazen kunt u onder de CAFFEO®-uitloop zetten.

Koffie uitloop

Uitneembare brouweenheid
De uitneembare brouweenheid staat garant voor steeds perfect koffiegenoegen. Hij is makkelijk te verwijderen en u kunt hem afspoelen onder stromend water.Daardoor kunnen er geen koffieresten achterblijven die een negatieve invloed kunnen hebben op de koffiesmaak.

 

Waterfilter
De CAFFEO® Bistro kan worden uitgerust met de Melitta® Claris® waterfilter. Met deze filter wordt het water steeds vers gefilterd voor gebruik en garandeert puur en optimaal koffiegenot. Daarnaast wordt uw CAFFEO® Bistro® beschermd tegen kalkaanslag.

 

Eigenschappen
• Bean Select voor de vrije keuze tussen verschillende bonensoorten
• Perfect Cappuccino voor het gedroomde, heel eenvoudig te bereiden, melkschuim
• Eigentijdse energiebesparende functie; verbruik in stand-by modus < 1 Watt/uur
• Aan/uitschakelaar stroomtoevoer
• In de hoogte verstelbare koffie-uitloop tot 130 mm 
• Druprooster in roestvrij staal
• Afneembaar waterreservoir 1,8 l met automatisch controlelampje voor het waterniveau (geen leeglopen mogelijk)
• Compatibel voor het gebruik van waterfilters (er zit 1 filter in elke verpakking)
• Rekje voor het verwarmen van koppen (passief)
• Automatisch programma voor reinigen, ontkalken en spoelen
• Koffiesterkte in vier standen instelbaar 
• Automatische regeling van de maalhoeveelheid voor een altijd identiek optimaal koffiegenot
• Koffie-zettemperatuur in drie standen programmeerbaar:  87°C/90°C/93°C
• Koffiemolen in drie standen instelbaar
• Afneembare koffiezetgroep met vóórzetprogramma 
• 1400 Watt
• Display met rode LED-symbolen
• Bedieningstoetsen met  witte LED-symbolen
• Kleur zilver/zwart