Woningverbetering

Smits woningverbetering: van slopen tot koken!

Uw complete verbouwing

U bent in bezit van een bestaande woning of u gaat er één kopen waaraan wel het één en ander gerenoveerd moet worden dan kunnen wij u daarbij helpen. Of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wc of de gehele woning. Wij verzorgen de gehele renovatie van slopen van bestaande installaties, evt. verwijderen van muren tot het opnieuw aanleggen van elektra, loodgieterswerk, stukadoor, tegelwerk, schilder enz. Alles loopt via ons zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Wij gaan samen alle mogelijkheden af voor een perfecte renovatie. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte. Ook is natuurlijk de mogelijkheid om een deel in eigen beheer te doen.

Kozijnen

Bent u op zoek naar houten kozijnen om u oude te vervangen die precies passen bij de stijl van uw interieur, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn specialist in het leveren van fijn timmerwerk. Wij kunnen houten kozijnen in alle mogelijke maten en vormen maken met Komo-keur en f.S.C. keurmerk. De houten kozijnen maken we in de door u gewenste houtsoort en leveren we af in de grondverf of blank gelakt. Wij werken alleen met hoogwaardig hout. Ook zorgen we ervoor dat uw kozijnen voldoen aan alle moderne gemak en comfort. Alle opties van draaibare delen zijn mogelijk, van deuren/ramen tot draaikantelramen/deuren en schuifpuien.

Van slopen tot koken

Ook de installatie van uw keuken door eigen monteurs van Smits keukens nemen wij bijzonder serieus. Dat wil zeggen dat ook het verwijderen en afvoeren van de oude keuken tot onze taak hoort, of het verleggen van leidingen, het leggen van de tegelvloer, het stucwerk en tegelwerk van de wanden en of het verlagen van het plafond met inbouwspots door ons geregeld wordt. “van slopen tot koken” Dit wordt gecoordineerd door onze buitendienst medewerker die van te voren met u een zeer strakke planning maakt en er voor zorgt dat de verbouwing/aanpassing zo spoedig mogelijk verloopt, want zonder keuken kan en wilt u niet te lang. Zijn wij eenmaal klaar, dan bent u een prachtige keuken rijker. Alle verpakkingen, afval en bouwmaterialen nemen wij mee en wij laten de keuken schoon achter.