Uw keuken als nieuw

Laat de fronten van uw keukenkastjes spuiten door Meubel- en industriespuiterij van Gemert. Elke gewenste kleur of glansgraad is mogelijk en van enkele stuks tot seriewerk. Nu ook alle identieke kleuren uit de waaiers van bekende verfmerken als Histor, Flexa, Sigma, Wyzonol, Farrow & Ball en Sikkens. Zelfs producten die niet geschikt zijn of kleuren die niet haalbaar zijn, worden bij Van Gemert probleemloos gespoten. Denk bijvoorbeeld aan parelmoerkleuren en 3-lagensystemen tot minimaal 350µ ~ laagdikte. Ook voor het stofvrij spuiten van statisch geladen kunststoffen hebben zij, door middel van een eigen ionisatie-techniek, een speciale oplossing gevonden.

 

In alle kleuren

Voorzie uw meubels, keuken of andere elementen in de woning van een andere kleur en geef het interieur een compleet nieuwe uitstraling. Bij Meubel- en Industriespuiterij Van Gemert hebt u de keuze uit een ruim assortiment van lakken. Alles kan door de Van Gemert lakspecialistenvoorzien worden van een ijzersterke laklaag in de kleur die aansluit bij de rest van het interieur. Houdt u meer van contrast? Het kan allemaal!

 

Bovendien ontwikkelde Van Gemert verschillende laksystemen met typische eigenschappen voor onder andere keukenbekleding van plastic folie. Innovaties op lakgebied zorgen ervoor dat de lakcollectie continu in beweging is.

 

 

 

 

 

 

Productinformatie

 

Geef bijvoorbeeld uw keuken een compleet nieuwe uitstraling door simpelweg de kleuren te veranderen. In speciale tweecomponenten lak in iedere gewenste kleur, bestand tegen spetters bakvet van 180 ºC en de chemicaliën van onder andere de vaatwasser. Met behulp van de speciale 'Colornet'-aansluiting op de kleurenrecepten-infobank van de du Pont fabriek, kan Van Gemert over alle mogelijke kleuren van de wereld beschikken: RAL, NCS, PMS of autokleuren. U zegt het maar. Verder kan er gezorgd worden voor montage en demontage, evenals (tijdelijke) opslag en het inpakken van de bespoten producten. Het is zelfs mogelijk om online een voorcalculatie te maken voor de keuken. Ga daarvoor naar www.keukenspuiterij.nl.

 

De helft van de klanten die hun keukenfronten laten overspuiten zijn mensen die net de sleutel van hun nieuwe woning hebben ontvangen. Zij betalen dit meestal via hun bouwdepot. Met andere woorden; een andere kleur keuken voor nog geen Â€ 3,- per maand, afhankelijk van de i.b. en hypotheekrente. Het andere deel van de klanten geeft hun keuken een fris uiterlijk op aanraden van hun makelaar. Staat een woning al langere tijd te koop? Kleur de keuken opnieuw en u zult zien dat de woning eerder verkocht wordt.

Behalve de keuken natuurlijk ook mogelijk voor onder andere opdek- of binnendeuren, de badkamer of meubelfrontjes.

 

De gebruikte tweecomponenten lakken garanderen na uitharding een krasvast en kleurecht product volgens DIN norm 68861.

Een goede manier om met overtuiging een of meerdere kleuren te kunnen kiezen is door het aanschaffen van een kleine hoeveelheid verf om een groter voorbeeld dan een kleurenwaaier te maken. Een kleurkaart is dan vaak net te krap om van nut te zijn. Zet het voorbeeld op de toekomstige plaats van het object en ga er enige dagen mee leven. Als het nodig is, verander de kleur en belichting, en probeer het nog eens een paar dagen. Bekijk het onder wisselende omstandigheden kunst en daglicht en maak bij twijfel dan pas de definitieve keus. Iets meer werk maar wel meer zekerheid.

 

Milieu
Om rekening te houden met het milieu maakt Van Gemert uitsluitend gebruik van minder belastende verfproducten van gerenommeerde merken. Dit kan eventueel onder volledige garantie (bepalingen). Alle medewerkers zijn in het bezit van diploma's en verplichte certificaten. Tevens beschikken zij over de meest moderne spuitapparatuur, die gebruikt wordt in drie stofvrije overdrukspuitcabines met een lengte van 7 tot 13 meter. De kleuren zijn net zo uniek als de wensen van de klant.