Renovatie van uw keuken

Is uw keuken aan vervanging toe? Bijvoorbeeld omdat de keuken gedateerd is of omdat de keuken op bepaalde plekken gebruikssporen vertoont? 

Wensen inventariseren 

Bij keukenrenovatie wordt uw huidige keuken als uitgangspunt gebruikt. Welke onderdelen van de keuken zijn nog intact en voldoen aan uw wensen? En – nog belangrijker! – welke onderdelen van de keuken zijn absoluut aan vervanging toe? Zijn uw wensen duidelijk en zijn de mogelijkheden van uw keukenruimte geïnventariseerd, dan kunnen de verkoopadviseurs van Superkeukens laten zien wat er in uw situatie allemaal mogelijk is.

Bepaalde keukenonderdelen vervangen

Zo kunt u ervoor kiezen om de basiselementen en de opstelling van uw keuken te behouden, maar enkel de keukenapparaten en fronten te vervangen. Hiermee wordt uw keuken voorzien van de meest moderne apparatuur en bespaart u tegelijkertijd op de kosten van een geheel nieuwe keuken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om andere onderdelen van uw keuken onder handen te nemen, zoals de wanden, de vloer of het plafond. Laat de wanden stucen of maak gebruik van een nieuwe moderne vloer, zoals een gietvloer, betonvloer of houten vloer! Dankzij deze relatief kleine aanpassingen krijgt uw keuken een heel andere uitstraling en kunt u weer jaren vooruit.

Keukenrenovatie door Superkeukens

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem contact op met de keukenspecialisten van Superkeukens of plan een afspraak in met de Superkeukens-vestiging bij u in de buurt! Tijdens een diepgaand adviesgesprek kunnen onze medewerkers de mogelijkheden met u bespreken en een advies op maat geven. Bovendien kunt u een indicatie van de te verwachten kosten opvragen.