string(1) "p"

Ga voor milieubewust met de Clover Green

De ‘koud water start functie’ van de Clover Green kraan zorgt voor de vermindering in warm waterverbruik. Zonder dat je het merkt!

Bespaar water met Clover Green

De Clover serie is een bekende serie van Damixa. Deze is uitgebreid met een aantal milieubewustere uitvoeringen. Deze uitvoeringen zorgen ervoor dat er meer water bespaard zal worden. De groene edities, die de naam Clover Green dragen, zijn uitgerust met de slimme ‘koud water start’ functie, en zullen hierdoor het verbruik van warm water verminderen. Zonder dat de gebruiker hier hinder van ondervindt.

Groen en doordacht

Bovendien is de Clover Green uitgerust met een waterbesparende perlator die het waterverbruik met 6 tot 8 liter reduceert, dat is natuurlijk afhankelijk van het model. De perlator is op een manier ontwikkeld dat het verschil niet op te merken is in het dagelijks gebruik. Daarentegen zal een aanzienlijke afname van het waterverbruik wel ervaren worden.

Klassiek, functioneel en duurzaam met Clover Green

Clover Green is Deens design op zijn best: klassiek, functioneel en duurzaam. De Clover Green serie is volledig ontwikkeld voor de keuken en de badkamer. Damixa heeft zich wederom bewezen als het gaat om de combinatie van innovatie en design. De Clover Green serie heeft de Red Dot Design Award 2011 gewonnen.

Gefocust op innovatie en techniek

Jakob Jensen, designer bij Damixa, heeft de Clover Green getekend. Hij verteld: “De serie komt voort uit een ontwikkeling die niets met design te maken had.” Het binnenwerk stond bij deze serie voorop. “We waren op zoek naar een herbruikbaar systeem, zonder elke keer opnieuw het wiel te moeten uitvinden,” aldus Jakob Jensen. Clover Green is de eerste serie met andere binnenwerken. Toen dat eenmaal stond werd natuurlijk ook het design een belangrijk onderdeel van de serie. Passend bij het Deense, tijdloze design typerend voor Damixa, heeft de Clover Green een strak en scherp uiterlijk dat populair blijft.

Meer informatie

De producten van Clover Green bekijken? Klik hier.

Of bekijk meer op de website van Damixa.