Partner

Franke Nederland B.V.

Onbezorgd genieten van zuiver kokend water, mengkranen met een duurzaam en functioneel design, hygiënische RVS en gekleurde spoelbakken, hoogwaardige roestvrijstalen werkbladen met Smart Cooking, een breed assortiment afzuigkappen en handig ingerichte afvalsystemen. Bij Franke stellen we onszelf elke dag de vraag: How can we Make it Wonderful?

Keukenoplossing met de Franke Box Center

Je keuken goed organiseren dankzij de Franke Box Center.

Franke Box Center

In een goed georganiseerde keuken wordt effectief gewerkt. De Box Center van Franke is een praktische keukenoplossing. De belangrijkste keukenaccessoires worden netjes binnen handbereik bewaard – precies waar je deze nodig hebt op ieder moment van de dag.

Praktische keukenoplossing

De Box Center van Franke is een slimme en zeer praktische keukenoplossing met een mooi en overtuigend ontwerp. De twee minimalistische samengevoegde bakken bieden ruimte voor het opbergen en drogen van de meest gebruikte keukenaccessoires en laten niets te wensen over. De twee op maat gemaakte snijplanken zijn verkrijgbaar in hout en kunststof voor het snijden van elke vorm van voedsel. Het messenblok met drie professionele koksmessen is zo gemaakt dat het op zichzelf kan staan. Het roestvrijstalen inzetbakje kan als vergiet over de spoelbak glijden, zodat je makkelijk alles wat je nodig hebt, kunt wassen en verzamelen. Het afdruiprek doet waarvoor het is gemaakt, en houdt de accessoires op hun plaats.

Meer informatie

Voor mee rinformatie bezoek ook eens onze website

Meer lezen over
'Keukenoplossing met de Franke Box Center'?

meer van deze professional

Centinox lijn

Multifunctionele Centinox lijn blijft graag gezien door...

Frames by Franke

Frames by Franke is het revolutionaire 24-uurs keuken s...

Gekleurde spoelbak

Franke biedt naast roestvrijstalen spoelbakken ook kleu...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.