Arte Groep

Partner

Silestone keukenbladen

Silestone by Arte® is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt.

Silestone by Arte: bijzonder hygiënisch

Silestone by Arte® is een composietgesteente dat tot 93% uit pure kwarts bestaat. Aan de mix van kwarts, hoogwaardige hars en kleurstoffen worden vaak ook fijne stukjes glas, spiegel, Cristobalite of granietkorrels toegevoegd om een nog mooier effect te bereiken. De natuurlijke bestanddelen geven het composiet een mooie, strakke uitstraling. Het is zo dicht en slijtvast dat het de meeste steensoorten overtreft en bovendien bijna onderhoudsvrij is.

Silestone by Arte® is het eerste en enige werkblad uit kwarts met antibacteriële bescherming en biedt dus hygiënische eigenschappen die uniek zijn op de markt. Verder is het vriendelijk in onderhoud en in hoge mate hittebestendig. Naast de vertrouwde gepolijste afwerking is Silestone ook verkrijgbaar in twee extra afwerkingen: Suede en de Volcano. Onderstaand treft u aan de diverse kleurmogelijkheden. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Nieuwe kleuren composiet

Ironbark, Coral Clay en Calypso zijn de namen van de nieuwe Silestone kleuren di...

ArteGraniet keukenblad

Graniet is één van de grootste rijkdommen van de natuur. ArteGraniet® is éé...

ArteKeramiek werkbladen

Een keramiek werkblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhit...