array(1) { ["path"]=> string(53) "www.artegroep.nl/nl/keukens/assortiment/keukenbladen/" }
Partner

Arte Groep

Begonnen in december 1995 als Arte di Granito, speelde Arte in op de destijds sterk groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen. Door de verwerking van ook andere materialen, zoals composiet (Silestone by Arte) en glas is het bedrijf verder gegaan onder de naam Arte. Bovendien zijn de bedrijfsactiviteiten inmiddels uitgebreid naar andere markten: Arte in Keukens, Arte in Sanitair en Arte in Projecten.   In haar denken en handelen is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.500m2 gevestigd in Helmond. Het productieproces is volledig geautomatiseerd - van orderontvangst tot aflevering.  Met behulp van zeer geavanceerde - en speciaal ontworpen machines kan Arte haar producten met een nog hogere precisie en efficiency produceren. Arte is platinum partner van Cosentino, 's werelds grootste leverancier van Silestone.

MEER TONEN

ArteStone : keukenblad

ArteStone is een composieten keukenblad met natuurlijke uitstraling.

ArteStone: een sterk en duurzaam composieten keukenblad

Bent u op zoek naar een composieten keukenblad met natuurlijke look? Dan bent u bij Arte aan het juiste adres.

Met trots presenteren wij ArteStone: een selectie van de hardlopers van onder andere CaesarStone en Diresco. ArteStone is een industrieel vervaardigde composietsteen van uitstekende kwaliteit en bestaat geheel uit natuurlijke grondstoffen als kwarts.

Door de natuurlijke materialen is ieder stukje ArteStone uniek. Pigmentconcentraties, vlekjes, putjes en krasjes benadrukken de echtheid van ArteStone en geven uw keuken een frisse, tijdloze uitstraling. ArteStone keukenbladen zijn beschermd tegen krassen, kleuren, corrosie en hitte.

ArteStone is verkrijgbaar in enkele hedendaagse standaardkleuren. Ideaal voor in uw landelijke of moderne keuken.

Meer lezen over
'ArteStone : keukenblad'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.