Partner

Arte Groep

Begonnen in december 1995 als Arte di Granito, speelde Arte in op de destijds sterk groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen. Door de verwerking van ook andere materialen, zoals composiet (Silestone by Arte) en glas is het bedrijf verder gegaan onder de naam Arte. Bovendien zijn de bedrijfsactiviteiten inmiddels uitgebreid naar andere markten: Arte in Keukens, Arte in Sanitair en Arte in Projecten.   In haar denken en handelen is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.500m2 gevestigd in Helmond. Het productieproces is volledig geautomatiseerd - van orderontvangst tot aflevering.  Met behulp van zeer geavanceerde - en speciaal ontworpen machines kan Arte haar producten met een nog hogere precisie en efficiency produceren. Arte is platinum partner van Cosentino, 's werelds grootste leverancier van Silestone.

MEER TONEN

ArteKeramiek werkbladen

Een keramiek werkblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch blad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen.

ArteKeramiek: het duurzame keukenblad

Keramische keukenbladen zijn favoriet. Dat komt door de vele goede eigenschappen. Een keramiek werkblad bestaat uit lagen keramisch materiaal, gevormd door verhitting en druk. Daardoor is een keramisch blad zeer hard en hittebestendig. Een stoer blad, volledig samengesteld uit natuurlijke materialen.


Een hardgebakken keramisch keukenblad van Arte is tevens waterdicht, kras- en vlekbestendig. Een lichtgewicht, gemakkelijk in onderhoud en erg hygiënisch.


De natuurlijke grondstoffen zorgen voor een duurzaam aanrechtblad met een robuuste uitstraling. Arte levert keukenbladen in diverse kleuren en afwerkingen. Ook te combineren met een van onze spoelbakken.

Meer lezen over
'ArteKeramiek werkbladen '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.