string(1) "p"

GERECYCLED KEUKENWERKBLAD MET RETRO DESIGN WONEN

COMBINEER EEN GERECYCLED KEUKENWERKBLAD MET RETRO DESIGN WONEN VOOR EEN MILIEUVRIENDELIJK INTERIEUR

Decamacs eilandblad met twee afgeronde hoeken geheel naadloos uitgevoerd in de kleur Himacs VE01 Tambora Volcanics, een gerecycled materiaal in combinatie met natuurlijke grondstoffen vormen samen een milieuvriendelijke combinatie in retro design wonen.

Ronde vormen staan vaak voor retro design wonen uit de jaren vijftig en is weer helemaal terug in onze interieurs. Op de foto de combinatie van retro barkrukken met Amerikaans walnoten zittingen en metalen onderstellen geven de juiste retro woonstijl weer van vandaag in Nederland.

Het gerecycled werkblad van Decamacs met ronde hoeken in combinatie met de spoelbak en kraan van oud koper passen perfect in het totale plaatje van retro design wonen. De ruimte straalt een rust en eenheid uit door het gebruik van dezelfde materialen in combinatie met veel aanwezig daglicht.

Decamacs is bij uitstek de ideale verwerker van Himacs solid surface werkbladen, geheel naadloos op maat gemaakt rondom pilaren, vensterbanken, kolomuitsparingen en allerlei ronde vormen. Kies daarom voor een solid surface werkblad van Decamacs en geef je creativiteit de ruimte. Realiseer met Decamacs ieder ontwerp met meer dan honderd kleuren en dessins.

Bij Decamacs denken wij in oplossingen, kunnen wij ieder project naar wens uitvoeren en staan wij garant voor kwaliteit en service. Laat gerust vrijblijvend een gratis offerte maken of stuur je gegevens naar info@decamacs.nl en ontvang gratis onze nieuwe Decamacs brochure 2023.