Professional+ FX

Geïnspireerd door het populaire Professional ontwerp van Falcon: Professional+ FX fornuis. 

Professional+ FX fornuis

In het hart van het unieke Professional+ FX fornuis bevindt zich een internationaal gepatenteerd tussenpaneel, dat de binnenkant van de gehele oven in twee separate compartimenten deelt, waardoor je de keuze hebt uit een grote kookruimte van 108 liter of een echt praktische oven van 49 liter. Het Professional+ FX fornuis is energiebesparend, flexibel en revolutionair.


ESP (Energiebesparend Paneel)

Het ESP is ontwikkeld om flexibiliteit aan te bieden en is eenvoudig te gebruiken en op te bergen. Indien geplaatst, wisselt het ESP automatisch de oven naar de compacte modus, waardoor een volledig werkende oven van 49 liter met 7 kookfuncties ontstaat. De ruimte aan de linkerkant blijft, dankzij de restwarmte, vrij voor het verwarmen van schalen en borden. Het ESP is, gezien het feit dat energieverbruik een topprioriteit is, ideaal voor het verminderen van de opwarmtijd van de oven en heeft derhalve een lager energieverbruik.

Uitmuntende capaciteit

In de modus volledige oven heeft de Professional+ FX een indrukwekkende capaciteit van 108 liter, waardoor het één van de grootste ovens in Europa is. Dankzij de dubbele ventilatoren, die gelijkmatige warmte garanderen, is er genoeg ruimte om de grootste pizza's klaar te maken.

Teppan-Yaki bakplaat

Maak gezond eten klaar met de unieke Teppan-Yaki bakplaat die precies over de gaspitten past. De Teppan-Yaki is afgewerkt met een Teflon laag die heel eenvoudig gereinigd kan worden. Indien de Teppan-Yaki niet in gebruik is, dan kun je de pannendragers op de kookplaat normaal gebruiken.

Functies Professional+ FX fornuis

- Multifunctionele oven met hetelucht, ontdooifunctie, hetelucht-grill, combinatieoven, conventionele oven, gratineringselement en ovenverwarming in zowel de volledige oven als in de gesplitste modus.
- Grote, driedubbele glazen deur.
- Kookplaat uit één stuk met 5 gaspitten, elk uitgerust met thermokoppelbeveiliging.
- Opberglade die groot genoeg is voor je ESP en alle andere, niet gebruikte, ovenaccessoires.
- Ovenroosters zowel voor de hele als de halve oven.

Profielfoto van DeNardi BV
DeNardi BV
Bijdorp-Oost 16, 2992 LA  Barendrecht