Partner

Kitchentech BV

Kitchentech BV is de specialist voor kook- en keukenapparatuur. Het fornuis als middelpunt van uw keuken. Als exclusief importeur en distributeur van Bertazzoni en La Germania werkt Kitchentech intensief samen met één van de oudste fabrikanten van Europa. Sinds 1882 heeft Bertazzoni zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent.

De specialisatie in kookapparatuur en de sterke culinaire achtergrond resulteren in kwalitatief hoogstaande fornuizen, ovens en kookplaten met tijdloos design en verfijnde afwerking. Bij Kitchentech zijn we trots op de samenwerking met deze mooie merken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bertazzonishop.nl

Fornuis met enkele oven

LaGermania 90 cm. 6 pits fornuis met enkele oven.

- 6 aluminium branders
- Zware gietijzeren pandragers
- 3,5 kW wokbrander linksvoor
- Oven: elektrisch multifunctie, 9 functies
- Oveninhoud: 108 liter netto
- Digitale programma klok
- Aansluitwaarde: 3,0 kW
- Energieklasse A
- Verkrijgbaar in roestvrijstaal en 3 matte kleuren (meerprijs)

La Germania

In 1882 begon de familie Bertazzoni onder eigen naam fornuizen te produceren. De thuisbasis Guastalla lag aan de spoorlijn die Italië met Duitsland verbond. Toen men in 1909 naast Bertazzoni een tweede lijn fornuizen ging produceren is de naam La Germania geboren. Het merk voor keukenapparatuur met de onderscheidende Italiaanse flair tegen een aantrekkelijke prijs. Beproefde techniek zonder compromis aan kwaliteit.

Meer lezen over
'Fornuis met enkele oven'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.