Partner

Franke Nederland B.V.

Onbezorgd genieten van zuiver kokend water, mengkranen met een duurzaam en functioneel design, hygi├źnische RVS en gekleurde spoelbakken, hoogwaardige roestvrijstalen werkbladen met Smart Cooking, een breed assortiment afzuigkappen en handig ingerichte afvalsystemen. Bij Franke stellen we onszelf elke dag de vraag: How can we Make it Wonderful?

Wandschouwkap Neptune va

Een nieuwe serie afzuigkappen in het segment van de wandschouwkappen is de Neptune. De serie is opgebouwd uit een wandschouw hoofdvrij (FNE 915 XS) en blokmodel (FNE 905 XS).

Productomschrijving

Een nieuwe serie afzuigkappen in het segment van de wandschouwkappen is de Neptune. De serie is opgebouwd uit een wandschouw hoofdvrij (FNE 915 XS)- en blokmodel (FNE 905 XS). Gemaakt in een combinatie van zwart glas en roestvrijstaal. Hierbij is het hoofdvrije model uitgevoerd met randafzuiging voor een verbeterde luchtstroom voor een grotere efficiëntie. Het blokmodel is uitgevoerd met stalen filters die eenvoudig te reinigen zijn in de vaatwasser.

Met een capaciteit van 530 m3/uur voor de FNE 915 en 430 m3/uur voor de FNE 905 zijn beide ideaal voor de middelgrote keuken. De bediening geschiedt door geïntegreerde druktoetsen voor een directe bediening.

Beide modellen zijn geschikt voor zowel directe afvoer als recirculatie.

110.0157.476 FNE 915 XS   € 1349,- (incl BTW)
110.0157.478 FNE 905 XS   € 699,-

MEER VAN DIT BEDRIJF

Bolero Plus spoelbak

Franke Kitchen Systems presenteert de Bolero Plus, een spoelbak die in...

Franke Downdraft

Downdraft: stijlvolle pop-up afzuigkap van Franke.

Werkbladafzuiging van Franke

Mythos werkbladafzuiging van Franke.