Ontwerp uw eigen afzuigkap

Het gaat bij afzuigkappen inmiddels niet meer alleen om afzuigcapaciteit en functionaliteit. Is standaard niet genoeg? Kies dan voor maatwerk van aXiair.

Productinformatie

Niets is meer onmogelijk
 
Het gaat bij afzuigkappen inmiddels niet alleen meer om afzuigcapaciteit en functionaliteit. Er is nu zoveel meer mogelijk. Er staat u een grote variëteit aan mooie wasemschouwen met geavanceerde technieken ter beschikking. In verrassende kleuren, met unieke materialen, fraaie vormen en structuren.  Design in al haar vormen, eenvoud of juist elegantie. De vele modellen bieden een scala van mogelijkheden om een wasemschouw haarfijn te laten aansluiten op het karakter van uw keuken. 

aXiair biedt u als onafhankelijk producent en importeur ongekende mogelijkheden op het gebied van wasemschouwen; meer apparaten, meer vormen, meer trends. In de uitgebreide catalogus en op de zeer informatieve website van aXiair vindt u steeds het meest complete en actuele assortiment aan wasemschouwen. Enkele of dubbele schouwen; er zijn inmiddels zoveel toepassingen, dat niets meer onmogelijk is. Van eenvoudige tot geavanceerde modellen met ieder hun eigen charme.

Teneinde een hoge kwaliteit te kunnen bieden werkt aXiair met een vaste groep gekwalificeerde leveranciers die allen, binnen het assortiment wasemschouwen, een topproduct met geheel eigen kenmerken fabriceren.

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl, www.domaplasma.com of stuur een email naar info@axiair.nl

 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/