array(1) { ["path"]=> string(49) "www.axiair.nl/producten/item/8-90-cm/106-elica-om" }
Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN

Om: zo puur als glas

De OM schuine wand afzuigkap van Elica kopen? De OM wordt exclusief door aXiair geïmporteerd en geleverd onder het Elica

Productinformatie

 

De nieuwe wasemschouw Om heeft een hoogst eenvoudig maar zeer innovatief design.

Door de vormgeving en de gebruikte materialen lijkt deze wasemschouw deel uit te maken van ons dagelijks leven. Tot op heden bestond er geen schouw die zo uniek en compleet blijkt te zijn. Het apparaat werkt op het principe van randafzuiging. Dit is een andere vorm van luchtafvoer. De efficiënte luchtstroming vereist minder vermogen dan de gebruikelijke filters; dit beperkt het energieverbruik en maakt de wasemschouw ook zeer geruisloos.

 

Overtuigend Om!

De Om is ontworpen en gecreëerd met een nauwkeurig oog voor de technische details in relatie tot het Elica gepatenteerde OAS (Optimised Aspiration System). Dit garandeert de Om een maximaal niveau van afzuigen, effectiviteit, geluidsbeperking en ergonomie. Gehard glas, met een kleurige zeefdruk aan de achterzijde, maakt het reinigen eenvoudig. Het van achteren verlichte bedieningspaneel is uiterst eenvoudig te hanteren en de heldere reflecterende rvs verlichtingbalk zorgt voor een uitstekende verlichting van de kookzone.

 

Standaard wordt de schouw in de recirculatie uitvoering geleverd. De adviesverkoopprijs van een witte of zwarte uitvoering is van 2.275 voor  € 1.390,-- incl. btw. via www.afzuigkap.nl

Voor luchtafvoer naar buiten bestaat de mogelijkheid om een elegante schachtset tegen meerprijs bij te bestellen.

 

Om is vernieuwend!

Naast de verkrijgbaarheid in wit en zwart kan de Om, op speciale bestelling en tegen meerprijs, ook een persoonlijke tint krijgen door toepassing van uw favoriete kleur, ontwerp of afbeelding. De Om is daarmee niet alleen een wasemschouw, maar pure kunst.

 

De Om is een gepatenteerd Elica product en exclusief verkrijgbaar via aXiair B.V.

Bij ons draait het om lucht!

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl

 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en http://www.pinterest.com/axiair/

 

 

Klik hier en bezoek onze website 

Meer lezen over
'Om: zo puur als glas'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.