Partner

Franke Nederland B.V.

Onbezorgd genieten van zuiver kokend water, mengkranen met een duurzaam en functioneel design, hygiënische RVS en gekleurde spoelbakken, hoogwaardige roestvrijstalen werkbladen met Smart Cooking, een breed assortiment afzuigkappen en handig ingerichte afvalsystemen. Bij Franke stellen we onszelf elke dag de vraag: How can we Make it Wonderful?

Bedrijfsoverzicht franke.com

Maris afzuigkap

Franke Kitchen Systems presenteert de nieuwe Maris afzuigkap.

Franke Maris afzuigkap

De stijlvolle hoofdvrije afzuigkap Franke Maris is ontworpen door het bekende design-duo King & Miranda, bekend als ontwerper voor Scavollini keukens. Daarnaast heeft de Maris de IF design award 2012 ontvangen.

De Maris afzuigkap is uitgevoerd in geheel zwart glas of in een combinatie van een zwarte glazen achterplaat met roestvrijstalen panelen. Daarnaast is de Maris voorzien van een groot filter achter het paneel en een extra filter aan de onderzijde. De breedte van de Maris afzuigkap is 90 centimeter.


 

Gebruiksgemak Franke Maris afzuigkap

Naast een strakke designlook, heeft de Maris ook diverse handige technische eigenschappen. Zo kent de afzuigkap drie standen en een extra intensieve ventilatie, met een maximale luchtstroom van 700 m³. Door het gebruik van een Touch 5 bedieningspaneel is het afzuigniveau heel eenvoudig in te stellen.

Tevens kan de Maris zo worden ingesteld dat de afzuigkap na het koken de aangegeven tijd aanblijft en daarna automatisch uitgaat. Dit zorgt ervoor dat alle kookluchtjes automatisch worden weggenomen, ook na het koken. Twee dimbare halogeenlichten zorgen voor een goede verlichting van het fornuis, maar kunnen ook gebruikt worden als sfeerverlichting in de keuken.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.franke.nl

Meer lezen over
'Maris afzuigkap'?

meer van deze professional

Frames by Franke

Frames by Franke is het revolutionaire 24-uurs keuken s...

Gekleurde spoelbak

Franke biedt naast roestvrijstalen spoelbakken ook kleu...

Keramische spoelbak

Franke keramische spoelbakken zorgen voor kleur in je k...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.