Franke Downdraft

Downdraft: stijlvolle pop-up afzuigkap van Franke.

Franke Downdraft afzuigkap

Heb je een keuken die niet al te groot is en waar een afzuigkap aan het plafond niet of nauwelijks mogelijk is. Of heb je een kookeiland en ben je op zoek naar een afzuigkap maar wil je liever geen hangende afzuigkap in je keuken? De Downdraft afzuigkap van Franke is dan dé oplossing! Dit afzuigsysteem komt uit het aanrecht naar boven, hij is alleen zichtbaar als je hem nodig hebt.

Werking Franke Downdraft afzuigkap

De Downdraft afzuigkap van Franke past zich snel aan jouw wensen. De zwarte, glazen plaat in roestvrijstalen frame komt omhoog tot een maximale hoogte van 40 centimeter. Na gebruik verdwijnt de Downdraf weer in het aanrecht. Wanneer hij in het aanrecht zit, wordt hij bedekt door een zwart, glazen paneel. De 88 centimeter brede Downdraft met geïntegreerde of externe ventilator kan voor zowel luchtafvoer als circulatie gebruikt worden. Deze circulatiestand vormt een ideale oplossing voor energiezuinige huizen. De circulatie zorgt voor een ventilatiesysteem met gefilterde lucht. Zo vindt er er geen warmteverlies plaats.

Eigenschappen Franke Downdraft afzuigkap

De Downdraft afzuigkap heeft verschillende handige technische eigenschappen. Zo heeft de afzuigkap drie standen en een extra intensieve ventilatie. De diverse niveaus zijn eenvoudig in te stellen met een touchscreen en afstandsbediening. De afzuigkap heeft daarnaast aan de bovenkant geïntegreerde ledverlichting rond de kookplaat.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.franke.nl