Partner

PimpYourKitchen.nl

PimpYourKitchen ontwikkelde een uniek concept om je keukenachterwand een bijzondere uitstraling te geven. Wij leveren fotografische keukenachterwanden op maat ontworpen voor jouw keuken, dus altijd een unieke achterwand!

Op onze website vind je ruim 200 exclusieve foto's, speciaal gemaakt om op groot formaat haarscherp te blijven!

Met ruim 25 jaar ervaring in de reclamefotografie (met klanten als Nuon, ABN AMRO, de Gelderlander, Bakker Bart) zijn wij experts in beeld.

Voor de mooiste ontwerpen en fotografie verwerkt in de beste materialen kies je voor een keukenachterwand van PimpYourKitchen.

Wij bieden de keuze uit 5 verschillende materialen: Pimp flexible, Pimp Solid, Pimp Solid Brushed, Pimp Solid Uni en het unieke Pimp Superior!

Voor iedere ondergrond en ieder budget een juiste keuze.

Bekijk op onze website ruim 170 keukens van klanten en laat je inspireren. Wil je net iets anders of iets compleet nieuws? Laat het ons weten, het komt regelmatig voor dat wij een idee in onze studio uitwerken waarbij juist onze klanten ons inspireren.

Bezoek onze website en neem vooral contact op, wij denken graag met je mee!

Je kan ons bellen op: 024-3888930 of bezoeken op de Berg en Dalseweg 22H te Nijmegen (op afspraak).

Mailen kan via info@pimpyourkitchen.nl 

MEER TONEN

Pimp Superior wand

PimpYourKitchen levert fotografische keukenachterwanden op maat ontworpen voor jouw keuken, dus altijd een unieke achterwand!

Keukenachterwand PimpYourKitchen

Op hun website vind je ruim 200 exclusieve foto's, speciaal gemaakt om op groot formaat haarscherp te blijven!

Met ruim 25 jaar ervaring in de reclamefotografie (met klanten als Nuon, ABN AMRO, de Gelderlander, Bakker Bart) zijn zij experts in beeld.

Voor de mooiste ontwerpen en fotografie verwerkt in de beste materialen kies je voor een keukenachterwand van PimpYourKitchen.

Vijf verschillende materialen

Zij bieden de keuze uit 5 verschillende materialen: Pimp flexible, Pimp Solid, Pimp Solid Brushed, Pimp Solid Uni en het unieke Pimp Superior! Voor iedere ondergrond en budget een juiste keuze.
Hier zie je voorbeelden van ons Pimp Superior materiaal, bekijk voor een uitgebreide uitleg de productpagina op de PimpYourKitchen website en de instructievideo.

PimpYourKitchen website

Bekijk op de website ruim 170 keukens van klanten en laat je inspireren. Wil je net iets anders of iets compleet nieuws?

Laat het hen weten, het komt regelmatig voor dat ze een idee in hun studio uitwerken waarbij klanten juist PimpYourKitchen inspireren.
Bezoek de website en neem vooral contact op, ze denken graag met je mee!

Telefoonnummer: 024-3888930 of bezoeken op de Berg en Dalseweg 22H te Nijmegen (op afspraak).Mailen kan via info@pimpyourkitchen.nl.

Meer lezen over
'Pimp Superior wand'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.