Keukenachterwand

Strak, hygiënisch en sfeervol

Gemak, hygiëne en design komen samen in een keukenachterwand van GLAZZ®. Geen vieze voegen of geknapte tegels meer, maar een strakke en sfeervolle keukenachterwand. Een keukenachterwand van GLAZZ® is hittebestendig, duurzaam en eenvoudig te monteren.

Wil je je keuken een snelle maar doeltreffende renovatie geven? Dan is een glazen achterwand ideaal voor jou. De keukenachterwand van glas plak je direct op de bestaande tegels! Zie je het zelf niet zitten om de keukenachterwand te monteren? Geen probleem, GLAZZ® biedt een inmeet- en montageservice. 

Op maat gemaakt

Bestel met de online wizard eenvoudig je eigen glazen keukenachterwand op maat. Volg de wizard stap-voor-stap en vul alle gegevens in. Je kunt je eigen keukenachterwand vormgeven. Daarbij kun je ook eventuele sparingen voor stopcontacten aangeven. Op basis van de ingevoerde afmetingen en gekozen kleur wordt je keukenwand getekend en berekent de wizard de prijs. Helder en eenvoudig!

Hittebestendig

Alle glazen keukenachterwanden van GLAZZ® zijn gemaakt van thermisch gehard glas. Hierdoor is hij hittebestendig. De glazen keukenachterwand kan dus probleemloos achter een kookplaat of quooker worden gemonteerd. 

Breed kleurenpalet

De glazen keukenachterwanden van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar keukenachterwanden. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.