Je keuken saai? Niet met een mooie achterwand!

Met een prachtige afbeelding op je keukenachterwand krijgt je keuken direct weer een frisse look. Er is meer mogelijk dan je denkt, lees snel het artikel!

In de keuken met een glimlach

Bij veel mensen thuis is de keuken strak en mooi afgewerkt maar niet persé leuk gedecoreerd. In slaapkamers en in de woonkamer hangt altijd wel een schilderijtje. Toch blijft de keuken vaak steriel. Hoe kan dat?

Tijd om dat te veranderen, een keukenachterwand met foto maakt je keuken direct gezelliger!

Waarom een achterwand ideaal voor je keuken is

Voordat we ingaan op de mogelijke designkeuzes, is het belangrijk om te weten waarom je vooral gemak gaat ervaren van een goede keukenachterwand.

De achterwanden bestaan namelijk uit duurzame materialen zoals aluminium en dibond. En daar zitten behoorlijk wat voordelen aan. In deze lijst staan de belangrijkste voordelen op een rijtje.

Eén van de voordelen is de hittebestendigheid. Zo dichtbij de kookplaat moet je achterwand natuurlijk wel bestand zijn tegen hitte. Tijdens de productie komt de keukenachterwand al in een oven van 200 graden Celcius. Met de hittebestendigheid zit het dus wel goed.

Een ander voordeel is de eenvoudige schoonmaak. Een keukenachterwand bestaat uit één stuk en is 100% glad. Dus geen groeven, gleuven, gaatjes, deukjes of andere ongewenstheden waar vuil in terecht kan komen. Alles glijdt er gewoon vanaf. Even met de vaatdoek er langs en klaar.

Met een fotowand is veel mogelijk

Er zijn veel verschillende ontwerpen mogelijk. In de collectie van Pimp Your Kitchen staan prachtige foto’s. Bij elke mogelijke stijl is wel wat te vinden. Ook je eigen foto aanleveren is mogelijk. Vaak kiezen mensen voor hun favoriete vakantiefoto of een foto van hun favoriete stad in Nederland.
Maar er is meer mogelijk. Wat dacht je van materiaal looks! Hout, beton, marmer, mooie bakstenen. Dit maakt het mogelijk om die perfecte uitstraling te krijgen met alle voordelen van aluminium!

Is jouw keuken ook toe aan verfrissing?

Gun jezelf een mooie keukenachterwand en kijk eens op www.pimpyourkitchen.nl. Alle visite zal voortaan direct opvallen hoe mooi jouw keuken is ingericht. Het is een echte eyecatcher.