Je kat altijd veilig buiten in de tuin dankzij Protect a Pet kattennetten

Bent u bang dat u kat ontsnapt en wordt gestolen of onder een auto loopt? Overweeg dan een Protect a Pet kattennetten systeem.

09 Oktober 2018

Katten netten van Protect a Pet.

Nu verkrijgbaar in Nederland & België. Topkwaliteit uit Engeland.

De beugels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, wat garant staat voor een lange levensduur en een mooie uitstraling. Het zwarte gaas is UV bestendig en heeft een hoge treksterkte. Het is gemaakt van polypropylene, heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden. Met de producten van Protect a Pet maakt u van uw tuin of balkon gemakkelijk en snel tot een "onneembaar" fort, zodat u katten niet meer kunnen ontsnappen. Indien gewenst kunnen we de montage voor u doen.

bron: flickr

Kattennetten worden toegepast in tuinen, op balkons en terrassen. Het doel van een kattenet is om het ontsnappen tegen te gaan. Het zwarte gaas heeft een hoge treksterkte en is UV bestendig. Het is tevens bestand tegen weersinvloeden waardoor het zeer lang meegaat. Het gaas is relatief eenvoudig bovenop/aan schuttingen te bevestigen mbv de unieke beugels, ooghaken en/of gegalvaniseerd draad. Er zijn 6 verschillende soorten beugels, welke gemaakt zijn van zwart glanzend gepoedercoat staal. Dit staat garant voor een lange levensduur. Alle beugels hebben een met de laser uitgesneden ProtectaPet logo - als een teken van zekerheid en kwaliteit.

Let op: het met gaas geheel afdichten van een balkonopening of een afgesloten tuin is niet altijd toegestaan, omdat het een vluchtweg-functie kan hebben.

Wij zijn vanaf 1 januari 2018 exclusief dealer van de kattennetten van Protect a Pet.

Laagste prijs garantie! Mocht u elders een lagere prijs vinden, dan matchen wij die prijs en u ontvangt € 10,- korting!

Bezoek hier de website van Qualitycat Krabpalen

Reacties