Kattendeken MyKotty Fibi

Kattendeken Fibi is de beste vriend van je kat ????

Katten houden ervan om vanaf het moment van geboorte te knuffelen. Lekker slapen en liggen in de zachte vacht van mamapoes. Na verloop van tijd imiteren ze deze gewoonte in hun volwassen leven en nestelen ze zich in gezelschap van andere katten, mensen of dieren. Helaas is er niet altijd een vriendje voorhanden of in de stemming is om gezellig te knuffelen of snoezelen. Gelukkig hebben we Fibi…

De kattendeken Fibi van het merk MyKotty is een heerlijk zachte deken voor tijdens de koude wintermaanden. Deze fluffy deken is gemaakt van hoogwaardig nep bont en katoen en kan gebruikt worden als bescherming voor je meubels of als warme ondergrond op je bed, bank of vloer. Maar de beste optie blijft natuurlijk om lekker samen met je kat onder een deken te kruipen. Jij eronder, je kat er gezellig bovenop. Gezelligheid gegarandeerd!

Katten houden ervan om vanaf het moment van geboorte te knuffelen. Lekker slapen en liggen in de zachte vacht van mamapoes. Na verloop van tijd imiteren ze deze gewoonte in hun volwassen leven en nestelen ze zich in gezelschap van andere katten, mensen of dieren. Helaas is er niet altijd een vriendje voorhanden of die in de stemming is om even gezellig te knuffelen of snoezelen. Daarom is de Fibi de beste vriend van je kat ????

Productinformatie Kattendeken MyKotty Fibi:

  • Gemaakt van hoogwaardig nep bont en katoen
  • Verkrijgbaar in de kleur grijs
  • Wasbaar op maximaal 30 graden (delicate of wolprogramma)
  • Na het wassen aan de lucht laten drogen; niet in de droger
  • Makkelijk schoon te borstelen
  • Formaat (lengte x breedte): 71 x 52 cm