DUO Orthopedisch Hondenkussen

Dit stijlvolle hondenkussen ondersteunt jouw hond maximaal. 

Dit eigentijds Duo Dog Cushion kenmerkt zich door stijlvol contrast.

Het DUO hondenkussen is aan de ene kant voorzien van een prachtig fluweelachtig materiaal en aan de andere kant van een meer gestructureerde stof. Draai het kussen om, om elke keer een frisse nieuwe look te onthullen: het eenvoudige, strakke ontwerp.

De orthopedische matras is speciaal ontworpen om de hond maximaal te ondersteunen. Een voorgevormde inham ondersteund de natuurlijke kromming van het lichaam van uw hond, terwijl het hoofd comfortabel op de iets hogere buitenrand ligt. Gemaakt van polyurethaan foam, het kussen is extreem stabiel en blijft elastisch, ook bij langdurig gebruik. Machine wasbaar, lichtgewicht en duurzaam.

Orthopedisch verantwoord, dus ook geschikt voor dieren met artrose, dysplasie of stramme gewrichten.

Ontwerp: Regina Mol

Een hond slaapt of rust gemiddeld 12 tot 16 uur per dag. Uiteraard is dit verschillend per ras, type hond en leeftijd, maar allemaal liggen ze langer per 24 uur dan wij. Daarom is het belangrijk dat onze honden comfortabel liggen.

Door aangepaste voeding en betere medische verzorging worden onze honden ook steeds ouder. Daardoor krijgen veel van hen te kampen met artrose of stramme gewrichten. Of blijven bepaalde gewrichten of spieren gevoelig door een operatie. Daarnaast is heupdysplasie of losse knieschijven een aandoening waar menig hond mee te kampen heeft. Omdat we allemaal een optimaal comfort willen voor onze honden, is het dus aangewezen een slaapplaats met goede ondersteuning voor hen te voorzien. En… natuurlijk verwennen we ze ook gewoon graag!

Profielfoto van PurrFect Design
PurrFect Design
Lange Klarenstraat 25 (zijstraat Meir), 2000   Antwerpen, België