Katt3 Kattenhuis Startpakket

Slapen, verstoppen, krabben, spelen, klimmen; de Katt3 is het ultieme kattenhuis!

Dit trendy design kattenhuis past in elk modern interieur. Start met 1 set die je eenvoudig kan uitbreiden met extra kubussen en leuke extra’s voor jouw kat!

De Katt3 bestaat uit losse kubussen waarmee je een speelparadijs voor je kat kunt bouwen. Door de kubussen steeds op een andere manier met elkaar te combineren, zijn er oneindig veel variaties mogelijk. Met accessoires kun je de Katt3 uitbreiden en nog aantrekkelijker maken voor je kat.

De panelen van de kubussen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en voorzien van een UV-bestendige coating. Hierdoor verkleurt de Katt3 niet wanneer deze bij het raam staat. Het kunststof is daarnaast eenvoudig te reinigen met water en zeep.

Met accessoires kun je de Katt3 uitbreiden en nog aantrekkelijker maken voor je kat. De kussens, speeltjes, tipi’s, loopbruggen, krabelementen en kubussen zijn namelijk ook los verkrijgbaar.

Inhoud Katt3 Startpakket:
3 kubussen
1 memory foam kussen
1 kussen
1 scratch pad
1 kattenspeeltje
Momenteel verkrijgbaar in de kleuren: Grey (effen grijs), Timber (grijs motief) en Wood (bruin houtmotief). Zie ook de productfoto’s voor de verschillende kleuren/motieven.

Er is ook een kleinere variant van het Katt3 Startpakket verkrijgbaar. Deze Katt 3 Starting Kitt – Small is ook uit te breiden met de verschillende producten uit de Katt3 collectie.

Inhoud Katt3 Starting Kitt – Small:
1 kubus
1 memory foam kussen
1 kattenspeeltje
Ieder bouwpakket wordt geleverd met een handleiding. Voor het opbouwen van het kattenhuis heb je geen gereedschap nodig. De panelen zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. Je kunt de bevestigingsclips gebruiken om de kubussen aan elkaar te maken. Hierdoor blijven ze stabiel en gaan niet schuiven wanneer je kat erop of erin springt. Staat de Katt3 op een gladde ondergrond? Gebruik dan de anti-slipdoppen.

Bouwtips:
Hoe hoger de Katt3, hoe groter de kans dat je kat er gebruik van maakt. Vanaf hoge bouwwerken kan je kat zijn omgeving in de gaten houden. De meeste katten vinden dit erg prettig.
Zorg ervoor dat het bouwwerk stevig staat. Bij een hoge toren kun je het meegeleverde riempje gebruiken om het geheel aan de muur te bevestigen.
Maken meerdere katten gebruik van de Katt3? Zorg voor voldoende verdiepingen. Zo heeft iedere kat zijn eigen verdieping/ruimte en vermindert de kans op conflicten.


Afmetingen:
Kubus: 35,5 x 35,5 x 35,5 cm
Memory foam bed: 34,5 x 34,5 x 5,5 cm
Kussen: 35,5 x 35,5 x 2 cm
Scratch pad: 25,5 x 26 x 2,5 cm
Kattenspeeltje: 14,5 cm