Partner

Haarden Import Holland bv

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woming efficient te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programmas van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht haardenimport.nl

Tuinhaard Nexo NX 1P

Deze tuinhaard van Nexo, type NX 1P is gemaakt van vulkanisch puimsteen en handmatig belegd met natuursteen. Hierdoor blijft de haard nog lange tijd warm

Lange stralingswarmte van Nexo tuinhaard

Deze Nexo tuinhaard kan extra uitgebreid worden met een werktafel voor extra barbeque comfort. De tuinhaard is geheel vervaardigd van puimsteen en handmatig belegd met natuursteen, zodat de tunhaard lange tijd warmte blijft uitstralen. Het barbecue rooster wordt standaard met deze tuinhaard meegeleverd.

Meer lezen over
'Tuinhaard Nexo NX 1P'?

meer van deze professional

Meteor 550

De Meteor 550 is een voorzetkachel van formaat.

Svendsen 1 met houtvak

Deze houtkachel Svendsen 1 basismodel is uitgerust een ...

Meteor 550 High

Alle inzetkachels van Meteor zijn houtgestookt. Alle ha...

Toon alle 45 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.