Partner

Haarden Import Holland bv

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woming efficient te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programmas van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

MEER TONEN

Nexo NX 10 P

De tuinhaard NX 10 P van Nexo bestaat geheel uit puimsteen voorzien van een coating. Dit vulkanische gesteente staat garant voor een lange levensduur.

Nexo tuinhaard-Tuinhaard van vulkanisch gesteente

De tuinhaarden van Nexo zijn allemaal vervaardigd uit vulkanisch gesteent. De meeste zijn handmatig belegd met natuursteen, maar enkelen zijn voorzien van een coating om ze te beschermen tegen weersinvloeden. De haarden zijn uit te rusten met een aantal accessoires als een barbecue-rooster vonkenscherm of regenkap. Raadpleeg de prijslijst voor alle details. Kijk ook op www.haardenimport.nl. Deze haard heeft een hoogte van 185 cm en is 77 cm breed.

Meer lezen over
'Nexo NX 10 P'?

meer van deze professional

NunnaUuni Deko Uno S2

De NunnaUuni Deko Uno S2 is een houtgestookte voorzetk...

De Meteor Jupiter 550 XL Soft 

Mooie inbouwhaard van Meteor

Svendsen 1 houtkachel

Deze Svendsen 1 houtkachel is een kachel van typisch De...

Toon alle 45 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.