Sfeervuur Atri

Sfeervuur Atri is het product van de samenwerking tussen design Studio Mango en Ruby Fires. Het vrijstaande vuur is multifunctioneel en kan worden gebruikt als wandmodel, staand model en in maatwerk projecten! De Atri is reeds uitermate goed ontvangen op de Salone del Mobile in Milaan.

Mystic Fire

Het elektrisch vuur van de toekomst

De verschuiving van de voorkeur voor het traditionele elektrische vuur naar het nieuwe 3D vuur wordt steeds duidelijker. Voor degene die helemaal geen echt vuur in huis wil, is dit een prachtig alternatief.

De Mystic Fire is de top of the bill op het gebied van elektrische vuren. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft géén glasruit. Ruby Fires speelt in op de wens vanuit de markt en breidt de collectie Mystic Fires uit met een compactere variant alsmede een wandmodel en een inbouwcassette.

Zowel alle Mystic Fires als de Keramische Bio Branders zijn te combineren met ombouwen uit de Ruby Fires collectie, maar zijn ook zeer geschikt voor het gebruik in speciale (inbouw)projecten.
 

Keramische bio brander

Sfeervuur Atri is het product van de samenwerking tussen design Studio Mango en Ruby Fires. Het vrijstaande vuur is multifunctioneel en kan worden gebruikt als wandmodel, staand model en in maatwerk projecten! De Atri is reeds uitermate goed ontvangen op de Salone del Mobile in Milaan.De Ruby Fires brander een keramische steen aan de binnenkant. Deze steen functioneert als een absorberende kern, die de bio-brandvloeistof volledig opneemt. Hierdoor kan er niet per ongeluk vloeistof gemorst worden en zelfs in een schuine stand kan er geen vloeistof uit de brander ontsnappen. Daarbij brandt niet de vloeistof, maar de verdamping uit de keramische steen.

Door het ingebouwde veiligheidssysteem is het simpelweg niet mogelijk de brander te vullen terwijl deze nog brandt. Bij het vullen is het brandsysteem afgesloten en is alleen de vulopening open.

De keramische brander van Ruby Fires is reeds uitgebreid getest door het Duitse testinstituut TÜV en met vlag en wimpel door deze keuring gekomen.
 

Omschrijving

Sfeervuur Atri van Ruby Fires. Ruby Fires: designvuur op bio-ethanol.

Sfeervuur Atri is het product van de samenwerking tussen design Studio Mango en Ruby Fires. Het vrijstaande vuur is multifunctioneel en kan worden gebruikt als wandmodel, staand model en in maatwerk projecten! De Atri is reeds uitermate goed ontvangen op de Salone del Mobile in Milaan.

Een rookkanaal is niet nodig. De haarden werken op bio ethanol en zijn 100 procent veilig. Een uniek gepatenteerd systeem! Hiervoor zorgt de keramische steen aan de binnenkant van de brander, die alle vloeistof absorbeert en morsen zodoende onmogelijk maakt. Heerlijk genieten dus bij mooi veilig vuur en meteen een eyecatcher in je woonkamer.

De filosofie van Ruby Fires is om de warmte in huis te brengen met de haard als middelpunt, maar wel op een veilige manier. Ruby Fires blijft altijd streven naar het perfecte vuur. Op het gebied van vuren op bio ethanol, staat veiligheid voorop. Bij elektrische vuren is dit het creëren van het meest realistische vuur.