Orchidea pelletkachel

De Orchidea pelletkachel een zeer hoog rendement. Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Inclusief afstandbediening, timer en thermostaat.

Orchidea pelletkachel - verkrijgbaar via Eco2all

Een modern design, geschikt voor iedere inrichting. De Orchidea neemt zeer weinig ruimte in beslag terwijl het aan je volledige warmtevraag voldoet. De kachel beschikt over de optie om via kanalisatie meerdere ruimtes te verwarmen.

De exclusieve en innovatieve verticale Tuboair warmtewisselaar zorgt voor een revolutionaire ontwikkeling binnen de pellet lucht kachels. Mede dankzij de hoge efficiëntie, het gebruiksgemak en het compacte, in vier kleuren verkrijgbare, design maakt deze pelletkachel een perfecte aanvulling voor jewoonkamer.

Ungaro - pelletkachels

De producten van Ungaro brengen het duurzaam verwarmen naar een heel ander niveau. De filosofie welke Ungaro volgt is dat het juist bij duurzaam verwarmen met pellets niet om de sfeer draait, maar om de efficientie en het gebruiksgemak. Juist hierom is het zicht op het vuur minder als bij de meeste pelelt kachels, hier staat echter een strak italiaans design tegenover. Aan de kwaliteit van de kachels is niks over gelaten, daardoor ben je er van verzekerd dat je bij Ungaro in gebruiksgemak, efficientie en levensduur investeert.

Ungaro onderscheidt zich op verschillende gebieden, juist hierom is Eco2all zo trots in deBenelux de officiële importeur te zijn van Ungaro. Om u een goed beeld te geven waarom de kachels van Ungaro zo onderscheidend zijn wordt er in de brochure een toelichting gegeven over de hoogstaande kwaliteit van Ungaro.