MCZ kachel

De nieuwe MCZ pelletkachel is verbeterd. Het vlammenbeeld is aantrekkelijker en de luchtdichte structuur voldoet aan de behoeften van de huidige woningen.

MCZ pelletkachels

Meer dan zes jaar op voorhand zijn de nieuwe modellen reeds conform de strenge beperkingen volgens de Europese energienorm – Ecodesign 2022. MCZ is met zijn nieuwe A-label kachels helemaal klaar voor de toekomst!

De MCZ Curve (8 kW C.A.), Halo (8 kW AIR) & Mood (8 kW AIR) zijn de eerste telgen binnen dit nieuwe gamma. De zachte, vrouwelijke rondingen van deze reeks worden nog eleganter door de stalen of keramische bekleding in verschillende kleuren. De compleet vernieuwde branderkamer is dieper en hoger, om de natuurlijke bewegingen van de vlammen nog beter tot zijn recht te laten komen. In combinatie met de grote ruit zorgt dit voor een uniek vlammenbeeld. Dankzij de functie NO AIR kan de ventilator van deze toestellen uitgeschakeld worden, voor een fluisterstille werking.

De branderkamer van deze reeks is 100% luchtdicht (hermetisch gesloten), een eigenschap die standaard geïntegreerd zal worden op alle nieuwe MCZ modellen. Deze pelletkachel kan zijn zuurstof daarnaast ook van buiten halen, zo verbruikt hij geen schone lucht uit uw woonkamer. Ook niet onbelangrijk zijn het ruime reservoir van 20 kg en het aanzienlijke rendement van 90,3%. Meer comfort in uw woning, een verdubbelde autonomie en een lager brandstofverbruik gegarandeerd!

Meer informatie

Voor meer informatie en andere modellen bezoek ook eens onze website: www.fero.be