Ethermo cv-pelletkachel

Ethermo cv-pelletkachel: zeer hoog rendement, snelle terugverdientijd, lage kosten. Rechtstreeks aan te sluiten op cv-systeem.

ETHERMO pellet kachel, sluit aan en bespaar!

Deze pelletCV-kachel, de Ethermo, met een automatische modulatie van het vermogen, is voor het verwarmen van uw volledige woning. De ketel is gemakkelijk aan te sluiten op ieder verwarmingssysteem, gemakkelijk te programmeren en zorgt voor continue warm verwarmingswater.

Dankzij de luchtdichte afsluiting van de brander kamer is de Ethermo uitermate geschikt voor passief en laag energie woningen. Optioneel kun je een extra pellet opslag op de kachel aansluiten. Tot slot beschikt de kachel over een stalen behuizing met een kristallen deur, Easy Clean voor het gemakkelijk reinigen van de rookgasventilator en een aslade voor de opslag van de as restanten.

Ungaro pellet kachel

De producten van Ungaro brengen het duurzaam verwarmen naar een heel ander niveau. De filosofie welke Ungaro volgt is dat het juist bij duurzaam verwarmen met pellets niet om de sfeer draait, maar om de efficientie en het gebruiksgemak. Juist hierom is het zicht op het vuur minder als bij de meeste pelletkachels, hier staat echter een strak italiaans design tegenover. Aan de kwaliteit van de kachels is niks over gelaten, daardoor ben je er van verzekerd dat je bij Ungaro in gebruiksgemak, efficientie en levensduur investeert.

Ungaro onderscheidt zich op verschillende gebieden, juist hierom is Eco2all zo trots in de Benelux de officiële importeur te zijn van Ungaro. Om u een goed beeld te geven waarom de kachels van Ungaro zo onderscheidend zijn wordt er in de brochure een toelichting gegeven over de hoogstaande kwaliteit van Ungaro.

Eco2all in beeld