Imaia cv-pelletkachel

De Imaia cv-pelletkachel heeft een zeer hoog rendement. Bespaar dankzij snelle terugverdientijd en lage investeringskosten. Verkrijgbaar via Eco2all.

IMAIA pelletkachel

De IMAIA cv pelletkachel zorgt voor een ideale combinatie van verwarmd CVwater en warme lucht voor in je woonkamer. Deze kachel is de oplossing als je naast warmwater ook op zoek bent naar warmte door convectie. De kachel is gemakkelijk aan te sluiten op iedere cv-installatie waarbij het vermogen automatisch wordt gemoduleerd afhankelijk van de warmtevraag. De IMAIA heeft een kristallen deur, is verkrijgbaar in vier kleuren en beschikt over het gepatenteerde reinigingssysteem van de warmtewisselaar.

Ungaro pellet kachel

De producten van Ungaro brengen het duurzaam verwarmen naar een heel ander niveau. De filosifie welke Ungaro volgt is dat het juist bij duurzaam verwarmen met pellets niet om de sfeer draait, maar om de efficientie en het gebruiksgemak. Juist hierom is het zicht op het vuur minder als bij de meeste pelletkachels, hier staat echter een strak italiaans design tegenover. Aan de kwaliteit van de kachels is niks over gelaten, daardoor ben je er van verzekerd dat u bij Ungaro in gebruiksgemak, efficientie en levensduur investeert.

Ungaro onderscheidt zich op verschillende gebieden, juist hierom is Eco2all zo trots in de Benelux de officiele importeur te zijn van Ungaro. Om je een goed beeld te geven waarom de kachels van Ungaro zo onderscheidend zijn, wordt er in de brochure een toelichting gegeven over de hoogstaande kwaliteit van Ungaro.

Eco2all in beeld