array(1) { ["path"]=> string(55) "www.multysyst.nl/haardkachels/skantherm-fireworks/pico/" }
Partner

Multysyst

Multysyst is een groothandel in r.v.s. rookgasafvoersystemen, dat wil zeggen voor gas, hout, olie en kolen, welke wij via de vakhandel distribueren. Tevens zijn wij importeur van Skantherm haardkachels en de Spartherm selection, de verkoop van deze Design-haardkachels, vindt plaats door middel van uitgebreid dealernetwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Veenendaal (Utrecht) en oefent sinds 1994 aldaar haar activiteiten uit. Doordat onze geteste en gekeurde producten uitsluitend via de vakhandel te verkrijgen zijn, kan de consument verzekerd zijn van een uitstekend advies, plaatsing, service en garantie.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Multysyst

Skantherm Pico

PICO heeft een duidelijke en onverwisselbare vorm gekregen die hem voor bijna alle atmosferen geschikt maakt en nieuwe inrichtingsideeën doet groeien.

ProductomschrijvingVuur heeft een reinigende kracht. Het bevrijdt in de natuur van al het overtollige en maakt nieuwe groei mogelijk. PICO heeft een duidelijke en onverwisselbare vorm gekregen die hem voor bijna alle atmosferen geschikt maakt en nieuwe inrichtingsideeën doet groeien.

Rechtlijnig, daarbij markant, is hij een object van het moderne interieur. PICO heeft beglazing aan drie kanten en maakt zo vanuit elke gezichtshoek een zicht op de vlammen mogelijk.

Technische gegevens
Afmetingen : H:1215xB:390xD:390mm
Vermogen : 6 kw
Afvoer : 150mm (boven/achter)
Externe verbrandingslucht: ja
Prijs: € 2.285,-
 

Meer lezen over
'Skantherm Pico'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.