Partner

Mart Sloos Haarden en Kachels

Jydepejsen ontwikkelt houtkachels waarbij de allerhoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, ontwerp en milieu. Mart Sloos Haarden en Kachels is leverancier van deze Deense houtkachels en van accessoires voor jouw haard. Door de uitgebreide keuze wordt aan elke behoefte tegemoetgekomen en zijn er veel mogelijkheden om jouw eigen stempel op de kachel te drukken en aan te passen aan jouw eigen smaak en inrichting. Daardoor kun je ook altijd een houtkachel vinden die precies bij jou past; hoe en waar je ook woont.

MEER TONEN

Senza houtkachel

De houtkachel Senza is qua vermogen zeer geschikt voor een kleinere goed geïsoleerde woning. Is leverbaar in staal of speksteen. Met of zonder zijruiten.

Standaard is de kachel voorzien van een externe luchttoevoer, en een handgreep, welke in hoogte verstelbaar is, wat deze houtkachel zeer gebruiksvriendelijk maakt. De stookbodem is vervaardigd uit sterk gietijzer en de wanden zijn bekleed met vermiculite.

Alle Jydepejsen kachels zijn convectiekachels. Dit houdt in dat snel nadat u de kachel heeft aangemaakt, de warmte zich al verspreid en er een aangename en gelijkmatige temperatuur in uw woonkamer ontstaat.

De Jydepejsen Senza wordt standaard geleverd met DuplicAir® luchtregeling. Met dit unieke systeem voor het regelen van de toevoer van voorverwarmde lucht, worden primaire 
en secundaire luchttoevoer geïntegreerd.

Senza staal en Senza zijruit ……………………………….........(H) 93 x (B) 46 x (D) 36
Senza speksteen en Senza speksteen zijruit……………..(H) 95 x (B) 47 x (D) 37

Houtkachel SENZA van de Deense producent Jydpejsen

Meer lezen over
'Senza houtkachel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.