Helex Woody Loft

De Helex Woody Loft is door Wolterinck Design Studio ontworpen. Een houtkachel met een luxe uitstraling en gebruik van pure materialen.

Helex Woody Loft

De Helex Woody Loft is ontworpen door Design Studio Wolterinck. De Woody Loft heeft een functioneel ontwerop met een luxe uitstraling. En zo past de Woody Loft ook in uw interieur, een pure uitstraling met gebruik van pure materialen. De geribde zijkant geeft de kachel een stoere degelijke uitstraling waarbij de eikenhouten voet juist weer een natuurlijk detail toevoegt aan dit ontwerp. De lange deurgreep heeft een dubbele sluiting zodat de deur op een kiertje kan staan bij het starten van het vuur. Mocht u een kier dichte woning hebben, is de haard rechtstreeks aan te sluiten op verbrandingsluchttoevoer van buiten. De aansluiting op het rookkanaal kan zowel via de boven- als achterzijde.

De voet van de kachel is ook als een losse accessoire verkrijgbaar. Deze Pedestal kunt naast de haard plaatsen om bijvoorbeeld als extra hout opslag of bijzettafel te gebruiken.

Spankelend vuur en milieuvriendelijk

Maar ook het interieur is van de Loft is bijzonder. De verbrandingskamer is gekeurd volgens de “BImSchV Stufe 2” norm. Deze Duitse norm is één van de zwaarste normen in Europa en onderscheid zich van andere normen door het eisen van zeer lage emissiewaarden van stof en CO voor hout gestookte toestellen. De Woody Loft voldoet door deze zeer goede prestaties, ruimschoots aan de eisen die de komende jaren in Europa verplicht zullen worden gesteld. Zo loop je door de aanschaf van een Woody Loft, vooruit op wat komen gaat.

De Woody loft is te bezichtigen in de showroom bij Van Rossum Kachels

Adviesprijs: € 2.275,-

Voor meer informatie bezoek onze website: Helex Woody Loft