De JAcobus beton is een houtkachel met unieke looks

De JAcobus beton & antraciet

De JAcobus beton & antraciet

De JAcobus beton is een houtkachel met unieke looks, een uitstekende warmtegeleiding en optimale warmteopslag. Deze kachel is volledig in eigen beheer ontwikkeld. De JAcobus beton heeft dezelfde verbrandingskamer als de andere JAcobus-kachels. Daaromheen is een jas van lichtgrijs ‘beton’ gegoten. Deze is op een speciale manier bewerkt waardoor het oppervlakte glad en dus onderhoudsvrij is. Dit bijzondere omhulsel zorgt niet alleen voor een speciale uitstraling. Het zorgt er ook voor dat de warmte-afgifte constanter en van langere duur is.

Verbrandingssysteem
Het hart van de JAcobus beton is dezelfde verbrandingskamer als van de JAcobus houtkachel. JAcobus beton heeft dus hetzelfde hoogwaardige verbrandingssysteem als de ‘standaard’ Jacobus houtkachel. Op het door Janco de Jong in 2008 ontwikkelde verbrandingssysteem is octrooi verkregen. Het bijzondere verbrandingssysteem zorgt voor een aantal unieke eigenschappen:

- Zeer hoog rendement (>80%)
- Zeer schone verbranding
- CO uitstoot (<800mg/Nm3)
- Lage uitstoot fijnstof (<40mg/Nm3)
- Zeer gebruiksvriendelijk door 1-knopsbediening

De JAcobus beton voldoet hierdoor aan de strengste eisen die in Europa gelden en dus ook aan de ECOdesign norm die in 2022 in Nederland van kracht gaat.

Uitvoeringen
De JAcobus beton is (net als de JAcobus) leverbaar in de vermogens 6, 9 en 12KW, en kan zowel als boven- of achteruitvoer worden aangesloten.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.jacobus.nl