Decor Plus Haarden

Deze houthaard is specifiek ontworpen voor moderne woningen. De haard heeft een levendig, vrijzinnig en hedendaags ontwerp en is beschikbaar in verschillend

DÉCOR PLUS INBOUWHAARD

Deze houthaard is specifiek ontworpen voor moderne woningen. De haard heeft een levendig, vrijzinnig en hedendaags ontwerp en is beschikbaar in verschillende afmetingen.

De Décor Plus overtreft alle verwachtingen van warmte. Met deze houtkachel wordt gemoedelijkheid heruitgevonden en uitstraling geïnnoveerd. De serie Décor Plus is specifiek ontworpen voor moderne woningen. Voor de verbrandingslucht kan het toestel worden aangesloten op de kelder of kruipkelder. Als dat geen mogelijkheid is, haalt de houthaard de lucht uit de kamer. Bovendien bestaat de mogelijkheid twee tot vier convectiekanalen van warme lucht te voorzien (bij doorkijkhaarden). De Décor Plus komt met een onderbouw ventilator.

Het ontwerp van de Décor Plus kunnen we het beste omschrijven als levendig, vrijzinnig, en hedendaags. Het gescreende glas en de standaardafwerking met een étiré-kader van 5mm geven de houtkachel een bijzonder karaktervolle uitstraling. Zowel het toestel als het kader kunnen op maat worden geleverd. Binnen het bestaande aanbod is de houthaard beschikbaar in verschillende afmetingen en als doorkijkmodel.


"De Décor Plus. Een levendige houtkachel voor eigentijdse warmte."

 

Profielfoto van Jide Haard
Jide Haard
Christiaan Huygensstraat 10, 2665 KX Bleiswijk