Haardhout

Wilt u topkwaliteit haardhout kopen voor uw kachel of haard? haardhoutcompany.nl levert strakgestapelde pallets haardhout van hoogwaardige kwaliteit.

Haardhout

Op zoek naar de beste kwaliteit haardhout met een uitstekende bezorgservice? Dan bent u bij Haardhoutcompany.nl aan het juiste adres! Wij bezorgen topkwaliteit haardhout in heel Nederland. Royaal gevulde, strak gestapelde pallets openhaardhout. Kies het haardhout dat het beste bij u past in de hoeveelheid die u nodig heeft en we bezorgen uw haardhout snel op elke werkdag naar keuze.

Soorten haardhout

haardhoutcompany.nl biedt diverse soorten ovengedroogd haardhout. Ieder houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo geeft essenhout een mooie vlammenspel en heerlijke warmte. Berkenhout heeft een hoge energiewaarde en een heerlijke zoete geur. Gaat u voor duurzaam? Kies dan voor eikenhout! Dit wordt gedroogd met de restwarmte die vrijkomt met de productie van elektriciteit in biogasinstallaties. haardhoutcompany.nl levert ook elzenhout en beukenhout.

Haardhout keuzehulp

Welk soort haardhout u nodig hebt is sterk afhankelijk van het soort kachel dat u gebruikt en het aantal blokken dat u stookt. Wilt u haardhout bestellen, maar bent u niet zeker welk soort geschikt is voor uw stookvoorkeuren? Met onze haardhout keuzehulp bent u in twee klikken bij de juiste keuze! Bekijk ook de aabieding haardhout!