V.O.F. Voermans Cillekens

Partner

TULP B-fire-60

De TULP b-fire-60 is een standaard (Basic) haard van TULP. De b-fire-60 is eigenlijk niet standaard te noemen. Over dit Basic model van TULP is namelijk al veel bijzonders te vertellen. Zo is het bijzondere formaat tot wel anderhalve meter breed of een meter hoog. Keuze uit een ondiepe haard of een haard met een dubbele brander voor nog voller vuur en regelbaarheid van de warmte. Deze gashaard van TULP heeft de mogelijkheid voor een stalen achterwand of een glazen achterwand.

Aanpassen aan wensen

Allemaal bijzonder standaard. Maar toch niets is persoonlijker dan je eigen haard. De een houdt van een nostalgische sfeer, de ander misschien meer van modern en minimalistisch. Een TULP haard kun je helemaal afstemmen op je persoonlijke wensen.
Bijvoorbeeld door te kiezen voor een standaard haard + ontwerp van Piet Boon. Of een TULP haard + Under Cover, een duurzame cradle to cradle mal, waarmee organische vormen mogelijk worden.

En als je nog persoonlijker wilt, is het altijd mogelijk om bij Voermans-Cillekens te Heythuysen een aparte ombouw te creëren.

De standaardhaard van TULP: een bijzonder verhaal, passend in elk interieur.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.voermans-cillekens.nl

MEER VAN DIT BEDRIJF

Spatherm Cubo S

Nieuw in het assortiment van Voermans Cillekens; nieuwe zeer moderne houtkachels...