Global 100/120 BF

De Global 100 en 120 BF zijn inbouwhaarden op gas met een mooi vuurzicht. Kenmerkend zijn de ondiepe inbouw en de onbeperkte plaatsingsmogelijkheid.

Global Fires, slimme oplossingen en een veelzijdig aanbod!

Je besteedt veel tijd aan je interieur. Creëert een eigen plek waar je je thuis voelt. Je bent continu op zoek naar het ultieme woongenot. Maar je bent vooral ook praktisch ingesteld en ‘gemak dient de mens’ is je levensmotto. Een Global Fires front, hoek, of driezijdige haard past perfect in jouw no-nonsense wereld. Dit uitgekiende assortiment gashaarden biedt voor elke woonsituatie een perfecte oplossing. Doordacht en eenvoudig, zodat we voortaan in de koude wintermaanden allemaal kunnen genieten van een levendig vlammenspel. 

Een slimme keuze
Een Global Fires haard is in alle opzichten een slimme keuze. Het veelzijdige aanbod past in elk interieur. En door de vele opties is er altijd een match met jouw stijl te maken. De compacte haarden met ondiepe inbouw besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Van groot tot klein. Of je nu in een (tussen)woning of appartement woont. Zelfs het inbouwen in een bestaande schoorsteen is mogelijk. De installatie is eenvoudig, de prijzen aantrekkelijk en de kwaliteit uitstekend. Dit maakt Global Fires bereikbaar voor iedereen. Altijd en overal. Dat Global Fires een slimme keuze voor u is, was ook te zien tijdens de uitzending van VT wonen.

Ruimtebesparend
Het ondiepe ontwerp vormt de basis voor elke Global Fires haard. Hierdoor nemen de compacte haarden weinig ruimte in beslag. Sterker nog, met een Global Fires haard kun je ook ruimte creëren, waardoor je zelfs sfeer brengt in hele kleine woonruimtes.

Meer voor minder
Kiezen voor een Global Fires haard geeft je ook budgettaire ruimte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig, zonder ingrijpende verbouwing, te plaatsen. Je kunt dus meer met je geld. Maar je koopt wel kwaliteit, want achter Global Fires schuilt de betrouwbaarheid van DRU.

Alle ruimte voor je eigen stijl
Met Global Fires kun je je haard zelf samenstellen. Helemaal naar je eigen smaak. Houtblokken of kiezelstenen? Een stijlvolle schouw of strak ingebouwd? Klassiek Naturel steen of modern Ceraglass als interieur? Global Fires heeft al verschillende opties voor je uitgewerkt. Dat is wel zo gemakkelijk… Dus combineer naar hartelust!

Het gemak van gas
Met één druk op de knop van de afstandsbediening brengt u de vlammen tot leven. Zo simpel is het. Stoken op gas is eenvoudig, maar ook schoon en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één druk op de knop schakel je de haard zo weer uit.

WIN EEN GRATIS HAARD!
Global Fires geeft stylingadviezen van PINTA weg! Dat is nog niet alles, één van deze winnaars wint een gratis haard inclusief installatie! Wil jij ook kans maken op de haard van je dromen?

  • Like de Global Fires pagina
  • Deel de actie
  • Reageer op de berichten met jouw foto + verhaal waarom jij graag een Global Fires haard wil.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:30
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten